En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

¤...Lii:S SiDA...¤

Den Ljuva Ögonkontakten :)

Onsdagen den 12 juli var det åter dags för ett möte mellan Han och Mej.
Jag skulle ta moppen ner till sjön efter lunchen, men först tänkte jag åka upp till fotbollsplanen och vända. Där uppe sladdade jag till i gruset och gick omkull. Inte så kul, men det är sånt som händer.
När jag kom ner till stranden var det fullt med folk, fast inte "rätt" folk. Han var nämligen inte där. Jag bredde ut filten, la mej på den och tog fram min bok. Så låg jag där ett par timmar, tills min pappa & syster (Anna) kom ner till stranden. Anna & jag dök i vattnet. När vi hade varit i en stund och det började bli kyligt sa jag lite skämtsamt till henne: "Nu skulle det ju passa perfekt om han kom, för nu vet jag precis vad jag ska säga". Anna skrattade och frågade vad det var för nåt jag hade tänkt ut, och precis när jag skulle säga det hördes det en moped lite längre bort. Anna & jag tittade på varandra. När jag skymtade den mellan träden slog hjärtat fortare än fortast. Det var HAN! Han kom där på sin svarta cross med sin röda hjälm. När han gick ner på stranden tog han av sej sin tröja och gick ut på bryggan. Anna blinkade menande till mej och simmade in till land. Herregud, vad skulle jag göra?! Det jag hade tänkt att säga försvann ut ur min hjärna. Utan tvekan dök han i vattnet och simmade ut till flotten lite längre ut. Dock höll han ögonen på mej hela tiden. Tyvärr vågade jag inte riktigt följa efter honom, så istället gick jag upp på land och la mej på filten. Han la sej o solade på flotten. Han fick där sällskap av en tjej, några år äldre än mej. (Nu i efterhand vet jag att det är hans syster, vilket jag även misstänkte då). Efter ett tag dök han i, simmade till baka till bryggan, gick upp o la sej mittemot mej. Där satt vi, med varsin V-vik:s tidning i handen och smygtittade på varandra hela tiden. Våra blickar möttes ideligen och det var underbart. Sådär satt vi i ett par timmar. Konstigt nog blev det inget bra läge att prata med varandra.... Utom ett....
Jag hade hoppat i vattnet igen, och han hade satt sej på bryggan precis där jag var. Jag visste inte vad jag skulle göra, så istället för o stanna kvar i vattnet o inleda ett samtal, gick jag (min klant...!!!!) upp o förbi honom. Där rök den chansen!

Även fall det inte hände mer än den långa ljuvliga ögonkontakten så var det defenitivt den bästa dagen med honom. Jag var lycklig flera dagar efter det!
¤...Lii

Ps! Jag håller stenhårt tummarna för att V-vik Speedway ska få den uppskjutna matchen mot VMS till det datumet som V-vik vill! Heja!! :)

Skrivet av Lii, 2006-08-17 21:36

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.