En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tjoho på er!

Jag är typ oaktiv. Men du kan ju alltid roa dig med att läsa de få inlägg jag faktiskt skrivit. Enjoy!

Idag har varit en lagom trist dag. På engelskan tittade vi på en skitfilm med "englands bästa komiker". I bet he's not. Svenskan hade vi med Tess. Hon är lite rolig iallafall ;)
Bi/Kem fick vi ha med vår ansvarslärare (mentor). Uschablääääk. Men jag sammarbetade med Camilla & Anki. Matten var sådär. Vi fick lämna in matteböckerna, GOSH vad det kändes skönt!
Lunchmeny: Torra Chickenbits m. Ris & päckelsås. Enjoy, lix. -.-'
Sen hade vi Elevråd. Vi ska spela Paintball, scheisse vad jag kommer äga på det *NOT*.
Franska en kvart, hem och äta. Träning. Sedan komma hem och skriva blogg. Iallafall, nu ska jag snart titta på the televisioner. (om man nu kan säga så.)

OCH JAG LÄNGTAR SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MICKET TILL BÅDE SÖNDAG MED MALIN (<3) OCH 6 JUNI MED EMELIE & EVENTUELLT MASSA ANDRA PEOPLES.

Skrivet av Likeabird, 2007-05-25

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag tröökat omkring i skolan. Det enda som var lite roligt, det var idrotten. Jag stoppade bollen, så jag borde vara jevla stolt. Jag fick välja lag *öhumpust*, så jag valde lag GUL! [Vi är fina, vi är gula, vi kan dansa hula-hula]
Jag tycker synd om stackars Emmy, Henke, Ralle, Mogge åck Mathilde. De fick ju ha versta neeeeerden i sitt lag. Som dessutom är överfotbollsrädd (det är jag, slå mig inte).
Sedan ska hela min klass få bestämda platser på alla lektioner, bara för att klassen är så stökig. YÄÄÄÄÄJJ, liksom -.-'
På eftermiddagen när jag skulle hem så frös jag ihjäl typ. Så väl hemma drack jag en kopp varm, god choklad. Det var mysfaktor, det.
Btw så måste jag sluta nu, seeyasoon, I hope.
/Ällpälls.

Skrivet av Likeabird, 2007-02-20

Visa hela (0 kommentarer)