En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Lil_Lundhs bloggis

Självmord eller??

Hej!

Jag undrar om någon har något tips om hur man ska leva när man förlorat den man älskar mest i hela världen?? För de känns som om jag bara vill dö, Jag har varit när på att bara göra självmord utan tanke på alla andra, för om jag gör självmord e jag ju egoisktisk´och tänker bara på mei själv.. Eftersom jag inte mår bra så blir ju dom flesta ledsna om jag dör.. Men de känns som om jag inte vill leva, men vet inte redigt om jag vågar göra självmord kommer ju saknar många andra:(.. Nån som har nått tips om hur man går vidare istället:O?? Annars vill jag veta om nån vet några bra sätt att göra självmord utan för mkt smärta..??:(

Skrivet av Lil_Lundh, 2006-06-05 17:38

okej..
först och främst, ingen här kommer att ge dig några tips och råd om hur man tar självmord på ett smärtfritt sätt.
självmord är fegt och egoistiskt ja, det har du redan listat ut.
om det nu är så fruktansvärt dåligt som du skriver så tror jag inte du skulle skriva om självmord i en offentlig blogg. det här är snarare ett litet rop på nån sorts hjälp.
tro inte att självmord hjälper. visst, du dör och slipper därmed ditt lidande. men hallå? har du inga drömmar? har du verkligen _inget_ att leva vidare för?
gå och prata med nån. vem som helst. kan vara en utbildad psykolog, en vän eller varför inte nån förälder eller nåt syskon?
du är inte ensam om att må dåligt.
det kommer snart att finnas nån att älska mest i hela världen igen

utan att mena något illa, jag hoppas du driver med folk när du skriver ett sådant inlägg

Skrivet av Dunaway, 2006-06-05 18:01

jag har varit påväg att ta livet av mig flera gånger. och om jag skulle göra det vet jag exakt hur jag skulle göra. jag har planerat allt.
men å andra sidan, varför dö? livet är fullt av misär och många gånger önskar man att man vore död. men jag har lärt mig att försöka fortsätta leva och göra det bästa av situationen - oavsett hur jävligt det än känns.

jag hoppas det löser sig.. och du, mitt bästa tips är att bryta ihop totalt, för sen känns allt bättre. det handlar bara om att orka och att ha viljan. och om du inte hade haft det hade du ju redan varit död, eller hur? :)

Skrivet av existera, 2006-06-05 19:24

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.