En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt spännande liv - sammanfattning

Jag heter Roos och är 16 år. Går i N2A på Lundellska skolan, inriktning Naturmedicin. Har två systrar, Anne Linde (Arne) och Marjolein (Majo) och jag bor med båda mina föräldrar. Våra konstiga namn beror på att vi är från Holland, vi flyttade till Sverige 1997.
Delar en fin häst som heter Vanessa med min kompis Frida, som vi har börjat tävlat lite smått i lokal hoppning med.

Har även fem kaniner hemma, varav två är mina. Mina heter Jubel och Nina, Arnes heter Amanda, Majos heter Skuttan och Hannas kanin heter Timjan. han bor här för att hon har katter. Syrran hade en hamster också, världens sötaste och snällaste lilla ulltuss, Earl Grey.

Se även: www._MidwesT_.pixbox.se
eller www.rosalina.bilddagboken.se

Här är en fin länk: Baståsen Fanclub's hemsida.

http://web.telia.com/~u18409864/

Skrivet av LillaRosen, 2009-03-22

Visa hela (0 kommentarer)

Haha, den här bloggen är så ful men den innehåller så mycket kul så den FÅR inte gå förlorad. Därför loggar jag in lite snabbt och skriver ett värdelöst inlägg. OM ni vill veta mer om mig, kolla
www.litenros.blogg.se istället!

Skrivet av LillaRosen, 2008-10-15

Visa hela (0 kommentarer)

Bloggen har flyttat till www.litenros.blogg.se

Vi ses där! ;)

Skrivet av LillaRosen, 2007-10-18

Visa hela (0 kommentarer)

Jag fattar inte varför jag envisas med att skriva blogg, eftersom ändå ingen läser. Men men, jag ger inte upp. Jag kan ju alltid läsa den själv.

Förra veckan var jättekul, den här blir nog mindre rolig. Förra veckan var jag på utebytesresa till Harderwijk i Holland. Vi var i Amsterdam, på van Gogh-muséet, Zuiderzee-muséet och cyklade 20 kilometer. Tre av fyra kvällar (vi var där måndag-fredag) var vi på krogen, och bara en kväll kom vi i säng före tolv. Det var kul, alltså. Men jobbigt. Lördagen gick åt till att sova och att förbereda hästen för söndagens tävling.
Söndag var det alltså hopptävling i Ärentuna (ÄRS). Jag och Frida hoppade 0.90 m bed. A:0/A:0 båda två. Frida fick 11 fel (en rivning, en vägran + tidsfel). Jag var felfri i grundomgången, men hade inte fått startsignal när jag började rida så jag blev utesluten.

Den här veckan går alltså ut på att vila upp sig, vilket alltid underlättas av 137 kg läxor. När man dessutom ska rida och sköta...

Skrivet av LillaRosen, 2007-10-10

Visa hela (0 kommentarer)

Kom inte på någon bra rubrik, så nu ser det ut som om jag är jättearg eller något. Men det var jag i torsdags (gnällig iallafall...), så då kan det lika gärna stå kvar.

Söndag: Lokal hopptävling på Lurbo, Frida och jag hoppade Vanessa i 90 cm båda två. Första lokala tävlingen med Vanessa, och Fridas allra första lokala tävling. Och det gick bra! Såklart. Vi red ju på Vanessa. Jag blev dubbelnolla och Frida fick 0+4 fel, vilket räckte till en placering åt oss båda. Jag blev trea och Frida blev femma. Jättebra dag!
Resten av veckan var ganska soft, skrapandagen på tisdagen, vilket innebär att alla ettor ska göra samabetsövningar som tvåorna hittar på. Mer än halva klassen fattades och det var svinkallt, men vi fick sluta kl 13 (slutar 16.10 i vanliga fall) så det var skönt. Vår "station" gick ut på att hela klassen skulle ställa sig på en liten matta och sjunga en låt. Onsdag var också bra, vi åkte till Hammarskog med...

Skrivet av LillaRosen, 2007-09-21

Visa hela (0 kommentarer)

Det här är nog min gnällblogg (inte för att jag har en gladblogg eller nåt, men ändå). Och jag vet att jag måste bli bättre på att uppdatera men jag hinner inte. Hinner knappt lägga ut bilder på bilddagboken ens... Men nu ska jag gnälla lite. Det är första september. Första höstmånaden. Men hösten låtsas inte om det, för hösten började redan i måndags. Jag har haft vantar på mig varje dag när jag har cyklat till skolan. Det har knappt hunnit vara sommar ju. Sista skolveckan förra läsåret, och första skolveckan nu. Sen blev det kallt. Skitkallt. Och nu har jag gnällt färdigt!

Första riktiga skolveckan var som en vanlig vecka mitt i terminen ungefär, läxor av nästan varje lärare. Den enda skillnaden var egentligen att jag inte kunde salarna utantill än. Så det jag har gjort den här veckan är ungefär: vara i skolan, vara i stallet, göra läxor. Vanessa är fortfarande fet efter sommabetet, men har börjat sätta vinterpälsen också. Magen är lite...

Skrivet av LillaRosen, 2007-09-01

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är det fan sommar.

JORDGUBBAR <3

Skrivet av LillaRosen, 2007-07-15

Visa hela (1 kommentar)

Ett Foto I Timmen - har fotat de timmar jag var vaken iallafall.

nollsjunollsjunollsju och första gången jag försöker mig på att fota vad jag håller på med under dagens timmar. Som ni ser på bilderna var min dag rätt händelselös (vilket kan ha berott på att vädret sög).

01.00 - Jag och Anna satt uppe och kollade på Desperate Housewives-boxen

- jag & anna sov ett antal timmar -

09.00 - Frukost

10.00 - Jag provade alla mina diadem samtidigt

11.00 - Nu är klockan 11

12.00 - Sitter och kollar på Live Earth

13.00 - Lunchtime

14.00 - Spelar datorspel med Arne

15.00 -...

Skrivet av LillaRosen, 2007-07-07

Visa hela (1 kommentar)