En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt spännande liv - sammanfattning

Höstblaj & höstbra

Det här är nog min gnällblogg (inte för att jag har en gladblogg eller nåt, men ändå). Och jag vet att jag måste bli bättre på att uppdatera men jag hinner inte. Hinner knappt lägga ut bilder på bilddagboken ens... Men nu ska jag gnälla lite. Det är första september. Första höstmånaden. Men hösten låtsas inte om det, för hösten började redan i måndags. Jag har haft vantar på mig varje dag när jag har cyklat till skolan. Det har knappt hunnit vara sommar ju. Sista skolveckan förra läsåret, och första skolveckan nu. Sen blev det kallt. Skitkallt. Och nu har jag gnällt färdigt!

Första riktiga skolveckan var som en vanlig vecka mitt i terminen ungefär, läxor av nästan varje lärare. Den enda skillnaden var egentligen att jag inte kunde salarna utantill än. Så det jag har gjort den här veckan är ungefär: vara i skolan, vara i stallet, göra läxor. Vanessa är fortfarande fet efter sommabetet, men har börjat sätta vinterpälsen också. Magen är lite dryg, men det är ändå ett sommarminne, så den kanske får vara kvar ett tag. Nej, inte seriöst. För snart ska vi tävla. Det ska bli massor med naaajs.

Eftersom det här är min gnällblogg ska jag väl skriva lite dåliga saker med hösten. Men eftersom jag inte har någon gladblogg får gnällbloggen vara vikarie. Så jag ska skriva de bra sakerna med hösten också.

Höstblaj
- regn
- mörkt
- kallt
- SKOLAN & läxor

Höstbra
- fler tävlingar än på sommaren
- fina orange-gul-röda träd
- min födelsedag
- stubbåkrar att rida på

Skrivet av LillaRosen, 2007-09-01 11:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?