En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt spännande liv - sammanfattning

!"#€%&/()=?

Kom inte på någon bra rubrik, så nu ser det ut som om jag är jättearg eller något. Men det var jag i torsdags (gnällig iallafall...), så då kan det lika gärna stå kvar.

Söndag: Lokal hopptävling på Lurbo, Frida och jag hoppade Vanessa i 90 cm båda två. Första lokala tävlingen med Vanessa, och Fridas allra första lokala tävling. Och det gick bra! Såklart. Vi red ju på Vanessa. Jag blev dubbelnolla och Frida fick 0+4 fel, vilket räckte till en placering åt oss båda. Jag blev trea och Frida blev femma. Jättebra dag!
Resten av veckan var ganska soft, skrapandagen på tisdagen, vilket innebär att alla ettor ska göra samabetsövningar som tvåorna hittar på. Mer än halva klassen fattades och det var svinkallt, men vi fick sluta kl 13 (slutar 16.10 i vanliga fall) så det var skönt. Vår "station" gick ut på att hela klassen skulle ställa sig på en liten matta och sjunga en låt. Onsdag var också bra, vi åkte till Hammarskog med klassen för att göra fältstudier i biologi, vilket typ innebar att åka ut på sjön med en liten båt och ta planktonprover och mäta vattnets pH. Det var sol & varmt & skönt, så det var också en skön dag.
Torsdag var OCKSÅ soft, hade bara tyska och åkte hem 9.50. Ridlektion på kvällen, gick helt okej. Vanessa tog inte riktigt innerskänkel, så det får vi öva på. Sen blev jag gnällig, för mamma tyckte att jag skulle rida med väst på dressyren. Gnäll, gnäll. Jag gnällde på allt, det var ganska kul faktiskt, men någon gång ska man ju vara gnällig också, man kan ju inte vara glad jämt. Fredagar är alltid bra, eftersom jag bara har två lektioner och en fet håltimme (brukar åka till min Tora då) men det gick inte idag, så då gick jag på stan med mamsen istället. Först blev det lunch på Cupido och sen shoppade vi, det var kul. Köpte en stickad tjocktröja, en grå kofta och en vinterjacka/-kappa. Och nu är det HELG så jag är glad.

Skrivet av LillaRosen, 2007-09-21 16:36

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?