En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

LilleMental - Kamplust!

Kamplust!

Jag förundras över den kamplust jag känner inombords. Det verkligen brinner och jag känner med varenda cell i min kropp att jag vill leva, jag vill få ordning på mitt liv och jag känner att jag har min mer positiva syn på saker att tacka för det här! Det jag känner nu inombords har jag inte känt innan. Jag känner mig så stark, så levande och det är en underbar känsla!

Sitter just nu och lyssnar på "Three days grace" som jag fick höra talas om från J. Grymt bra band måste jag säga! :) Sitter här och njuter! I'm so in love with music. <3

Jag och syster har snackat om att börja gå och simma på morgonen sen. Dom har musik-sim på badhuset på morgonen vissa dagar och det är tydligen sjukt härlig stämning där då. Så slipper man alla jobbiga barn och ungdomar som håller till där på eftermiddagarna med.

Det mesta strular för mig just nu och jag kommer ha en enorm pengabrist ett bra tag framöver. Som det ser ut nu vet jag inte ens om jag kan fixa fram pengar till Metaltown. Jag har ju sett fram emot det som tusan.. Men har man inte pengar så har man inte. A har ju gett mig biljetten i "födelsedagspresent" innan men så kan det ju tyvärr inte bli den här gången. Men ja, det löser sig nog på nått sett och gör det inte det så går jag inte under för det!

Har haft en underbar dag med systersonen idag. Han är verkligen en helt underbar unge! Det är inte ansträngande att vara barnvakt åt världens finaste unge iaf och jag ser faktiskt fram emot nästa gång! :)

Nu börjar det bli dags att försöka sova lite här innan det blir allt för sent. Är ju en dag imorgon (idag) med. Tjingeling.

Skrivet av LilleMental, 2009-03-03 01:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?