En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

LilleMental - Kamplust!

Sola solarium?

Ja efter en lång dag som jag avrundade med 30 min på högsta motstånd på syrrans crosstrainer är man nu hemma igen. Drack té och pratade lite med syster innan jag gick hem vid 22 och vi bestämde att vi skulle sola solarium imorgon kl 10. Det blir första gången för mig, att sola i solarium alltså. Har fått instruktioner från syster nu så jag vet vad jag har att vänta mig. Sönderbrända bröst och skinkor låter verkligen underbart asg Men man måste ju pröva det någon gång och eftersom syster betalar så förlorar jag inget på det mer än att bli levande grillad i 23min då!

Känns i alla fall som om denna dag har varit bra och produktiv! Så jag är jävligt nöjd med mig själv. Ska till öb med syster imorgon med efter att vi har solat, köpa mera balsam åt mig och hon skulle ha någon madrasspump tror jag det var? Sen på kvällen ska jag fixa med min e-legitimation och installera McAfee på den här datorn med. Mitt internet kommer ju att dö imorgon och jag kommer tillbaka på obestämd tid. FIberlanet bör hoppa igång innan fredag (hoppas jag).

Men nu börjar det blir dags att slänga sig i sängen. Är inte jättetrött men jag ska ju trots allt upp 08:00 imorgon. Jävligt hurtigt va!? Good night ^^

Skrivet av LilleMental, 2009-03-03 23:00

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?