En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Lima

Nea

Massa skit ;)

Hellow! Var nyss inne på internet o hittade en fin dikt! Fast den var till en tjej, så jag skrev om den liite ;) den är jättesööt!!

Vad arg man kan bli!? Min nya mobil gick sönder o jag var o lämnade in den igår.. *arG* så nu kommer jag inte få tbx den på tre veckor!!!!! FATTA!! TRE VECKOR UTAN MIN MOBIL!!!!!!!! *superarG* så nu har jag lånat en Nokia (urgammal) som jag ska använda i tre veckor!! Killen som jag lämnade mobilen till verkade helt *kokO* :P dt går nämligen inte att ta foto på min mobil (vilket är en mkt, mkt användbar funktion för mii (A)), man kan inte hlr spela in filmer.. massa fel iaf.. o då sa jag till honom: "Man kan inte ta foto på min mobil". Då plockade han glatt upp mobilen, klickade på kamerafunktionen och fånlog. Klart att man kan klicka på kamerafunktionen!! Man kan bara inte ta foto!! Då står d kamera i standby!! Då sa jag: "Meh, klicka på ta foto.. då kommer d stå kamera i standby". Som jag sa gjorde d dt..
Så jag är av med min mobil i tre veckor..

Desstuom är jag besviken på en kompis.. men jag ska inte ge ut för personlig information, så jag skriver inget om vårt bråk..
Carro vet vad jag snakkar om <3
Carro hjärta Mig :)
Du betyder!!

Så kortfattat är jag av med min tele o besviken på en kompis..

Puss och Kram //Lima

Skrivet av Lima, 2007-03-05 19:59

Heaven lord vad jag älskar dig gumman <3

Skrivet av C-arro, 2007-03-05 20:57

Jag älskar er! =) <3

Skrivet av AlexPalex, 2007-03-06 20:39

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?