En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt liv som Lina,

sunshine, partys, friends & shopping

okej, senaste tiden i mitt liv har känns som i en tvserie.. helt galet alltså. det började väl egentilgen på skolavslutningen när jag (smart som jag är) blev jättepackad och gjorde bort mig.. :/ menmen inte alltid man är på topp, fast det förstörde ju väldigt mkt för både mig och andra. killen gjorde slut bla. but as you know, life goes on!
ja och på midsommar hamnade man såklart i tjafs med en annan tjej.. aja nu slutar vi prata om sånt!

ska åka på tisdag och vara borta i 3fucking weeks ska bli så sjukt skönt att äntligen komma iväg från hemtrakten. oj vad jag ska njuta :) men hare bra & so long suckers

Skrivet av Lina-b, 2007-06-30

Visa hela (0 kommentarer)

börjar dagen med att mobilen ringer, mamma ringer och säger att vi ska åka om 20 min. vi ska åka till min kusin som fyller år. as usually. varje helg känns det som om någon utav mina 12 kusiner fyller år. och jag har tröttnat på det så sjukt mycket, om jag bara kunde slippa åka dit. oftast bakis och skittrött också. sånt är inte okej!

efter kalaset åkte vi vidare till sollentunahallen för att se min syster spela volleyboll. det gick riktigt bra, dom vann allt. bra jobbat verkligen!

så glad så otroligt glad, har verkligen insett att jag tycker om dig nu. :) har inte känt varann så länge än men allt känns väldigt rätt. hoppas verkligen.

Skrivet av Lina-b, 2007-05-13

Visa hela (0 kommentarer)

inte långt kvar till sommaren nu, ska bli så sjukt skönt med sommarlov.
sola,bli brun,bada,beachvolleyboll,fest,shoppa är bara några saker man ska hinna med.
inte långt kvar nu. längtar. längtar väldigt mycket.

Skrivet av Lina-b, 2007-05-13

Visa hela (0 kommentarer)