En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Linda_-_Marks bloggis

Uppgift 1 (Litteraturprojekt i Svenska A)

Jag heter Linda Mark och boken jag har valt att läsa heter "Ett öga rött" . Boken är skriven av
Jonas Hassen Khemiri. Jag har läst till sidan 55 och ska därifrån fortsätta att skriva en bit själv . Här kommer min fortsättning:

Denna hära toaletten var shook stor jag länge satt och ritade månar och stjärnor. Fett nica blev dom. Klockan hade blivit galet mycket, största tiden att gitta hem. Hemma luktade det värsta röken och mat. Pappa satt med Nourdines och spelade schack. Vad han göra här varje dag? Tagga någonstans annan, han e värsta blatte typen nummer 4, lever på annan. jag gick fram till pappa o gav han tidningen. Han håller inte med och så började han prata massa om att man som invandrare måste anpassa sig till det land man bor i. Slutade lyssna efter minuten första. Nickade bara och gick o tog största maten och gick in i sovrummet, vid skrivbord. Gamade värsta sen jag råkade somna på ansikte i maten. Efter en stund sen jag vaknade fett pinsamt, gick in i badrum och tog skönaste badet. När jag var klar jag ville skriva men skallen var tog som vanligt så jag gick in i internet o chata. Efter ett stund jag fick ett konstigaste mejl. Det var horungen Hristos, han skev att han skulle döda mig om han såg mig i skolan. Blev lite orolig, loggade ut och sov istället.

Dagen efter jag vågade inte tagga till skolan, fett nojjig. Han var fett lack på det jag sa om hans äckliga skabb mamma. jag spelade sjuk o var hemma istället.

Jag tror att han stannar kvar på toaletten och klottrar, drar hem och visar hans pappa den artikeln han hittat. Sen går han in på sitt rum och äter men somnar i maten, vaknar sedan upp en stund senare och tar en dusch. Efter den försökr han komma på något att skriva om i boken som han fick av Dalanda, dock utan någon lycka. Sen loggade han in på en chatsida och blev hotad av Hristos och gick inte till skolan förjande morgon på grund av rädsla.

Skrivet av Linda_-_Mark, 2007-03-29 18:39

Mycket bra språkanvändning, du har anpassat dig både språkmässigt och berättartekniskt till den ursprungliga texten. Du har genomfört uppgiften bra, dock hade du gärna kunnat skriva litet längre. Bra!

/Carim

Skrivet av cecilia, 2007-03-29 22:19

Linda,
fint! Din första uppgift är registrerad i mina papper - men var är de påföljande?

cecilia

Skrivet av cecilia, 2007-05-11 09:22

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?