En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Linn_Es bloggis

Kärleken är som bortblåst, jag orkar inte gråta mer nu.. snälla, få det att sluta!
Saknar dig, saknar oss. Saknar allt som var, när det var som allra bäst.
Kom tillbaks, jag behöver dig. Jag vill inte att det ska sluta såhär, jag är inte redo att ge upp dig än...

Jag vill inte att det ska vara nån annan tjej som somnar tätt in till dig på nätterna.
Nån annan tjej som blir väckt med en öm puss på kinden.
Nån annan tjej som kollar på film tillsammans med dig i din soffa.
Nån annan tjej som älskar dig.

Kan inte ens sova tillsammans med den där nallen som du gav mig längre. kan inte titta på den utan att gråta. Faaan va livet suger. Varför måste det vara såhär?
Varför kan det inte nån gång, bara en, gå som man har tänkt sig?!
Varför?!

Varför finns du inte där längre? Vad var det som gick fel? Jag trodde du va kär i mig, eller var det bara en lögn? Jag hatar dig, jag älskar dig. jag vill att du ska finnas här...

Skrivet av Linn_E, 2006-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Livet kan faktiskt liknas lite med ett pussel. Försvinner en bit eller den går sönder så blir pusslet ofullständigt. Då kan man bli ledsen, men har man tur så kan man hitta en annan bit som kan ersätta den som man tidigare förlorat på ett eller annat sätt. Men Ibland går inte det och då får man försöka komma över den borttappade biten och leva vidare, har man tur så kanske man kan börja om på ett helt nytt pussel.
Jag tappade bort en ganska viktig bit i mitt eget lilla pussel för ganska länge sen, men det har jag nästan lärt mig att leva med nu. Även om det ibland kommer dagar då jag önskade att den biten fortfarande fanns kvar. Det var en bit som orsakade mycket problem, en bit som höll på att rasera flera pussel än bara mitt eget, den biten hörde hemma på många ställen. En dag kanske jag tar tillbaks den biten, men frågan är om det verkligen är värt det?

Skrivet av Linn_E, 2006-11-13

Visa hela (0 kommentarer)

Vad sjutton är det här för sida då? Jaa, man får väl klottra av sig lite och se vad som händer :)
Pojkvän har man skaffat nu, det känns riktigt bra. Första killen som verkligen behandlat mig riktigt riktigt bra från första början och hållt kvar vid det också. Något som jag tycker att alla förtjänar. Älskar den här känslan av att vara kär, det var verkligen inte igår vill jag lova! Jag är nog kär i kärleken nästan, haha.

Igår var vi ute och åt, sen gick vi på krogen. Så idag mår man väl som man förtjänar, men är nog mer trött än något annat kanske.

Nu ska jag ner och dricka en kopp kaffe med min mor, kanske äta lite glass om jag känner för det.

Ha det bra alla! //Linn

Skrivet av Linn_E, 2006-11-04

Visa hela (0 kommentarer)