En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Linntussens bloggis

Bloggis?

Okej, okej! Jag fixar en bloggis.. OKEJ linda!;)

Känns sådär dumt och onödigt att sitta hemma, sjuk, när jag har praktik. Men vad gör man inte? Vill ju inte smitta alla på praktiken. Skulle ju kännas mindre bra!

Har inte så mycket vettigt att skriva just nu. Mer än att jag är toknöjd med helgen. Har fått umgås med mina favoriter! Dom är verkligen BÄST!
Tänker ibland på hur mycket ens vänner betyder för en. Och vissa av som är grymt speciella, grymt! Jag har också märkt att en del försvinner ur ens liv, samtidigt som det tillkommer en massa underbara människor. Människor som man innan bara visste vem det var, som man kanske tillochmed hade fördomar om, men som visade sig vara någon helt annan.

Tess är också på ingång. En av dom jag älskar mest..

På tal om älskar. Vilket jävla missbrukat ord. Det har blivit något som alla säger till alla, utan att tänka sig för. Och man säger det jämt och ständigt. Det förlorar sitt värde något så enormt. Jag tror inte mer än hälften av dom som säger det till mig verkligen verkligen menar det. Och om dom gör det, så bör dom sluta säga det jämt. Det får mig att sluta tro på det. För mig, så betyder inte älskar lika mycket som det kanske borde göra.
Alla människor borde egentligen fundera över vilka dom älskar, och göra någon slags lista eller något. Jag borde också lära mig att tänka mig för. Även jag har sagt det för ofta, ska försöka ändra på det. Inte för att jag älskar folk mindre nu än förut, men för att behålla värdet. Jag vill att folk ska veta, att när jag säger att jag älskar, då ÄLSKAR jag.
Och ja, om man tänker efter, så är det i många lägen faktiskt svårt att veta om man älskar eller inte. Och veta vad det betyder. Kanske borde man ta sig en sån tankeställare först, Vad betyder älskar för mig.

För mig, så är ÄLSKAR någon som man kan dela i princip allt med. En person som finns där i vått och torrt, en person som aldrig sviker. En person som bryr sig. Säkert innebär det mycket mer.. men orkar inte tänka just nu.
vad är älskar för dig?

Tessan, dig ÄLSKAR jag<3


Ni är mina FAVORITER! <3

Skrivet av Linntussen, 2006-10-30 14:56

Wiie! va kul med bloggis! :) Ja, jag tycker det samma... orden är så utslitna så att man inte reagerar på dom längre..inte lika mkt så klart! man ska bara säga det när man riktigt menar det! jag älskar iallfall dig väldigt mkt! det borde du veta nu för ja är rätt tjatig ;) hihi! men du... när man har bloggis... kan vem som hels bara tycka till då liksom!? :S hhihihi.... nu är det mörkt som natta ute! ;P puss JAG ÄLSKAR DIG

Skrivet av tessan, 2006-10-30 17:54

moahahaaaaaa...snyggA

Skrivet av Lindah, 2006-11-02 20:54

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?