En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Linntussens bloggis

Vi vill ha raggarbrudar

Toppenhelg!

Fredagen blev med Gabriella i Västerås. Räksallad med ungsbakade baugetter, sen Idol och sen ner på schtan å ta en fika! Har druckit en något så grymt äcklig latte. Det var caramellsmak i latten, sen gräddetopping med lite chokladsås! BLÄ! Så jäla sött, å när man tryckt i sig grädden så smakade resten en blanding mellan latte, caramell å SUR grädde. Uschibuschi! Nej, en vanlig latte tack! Eller varför inte en caf'e au lait!;)

Lördagen SPÖREGN. Lunchade hos farmor, sen hem. Sitta här å säcka. Sen fixa sig lite, stressa runt med hypersega brollor. Sen till enköping å Nei Jing akademien. Fira mammas examen!;) Hon är så duktig min mammsi!

Men jag säger då det. En snubbe höll tal i , ah, jag vet inte hur länge..å jag var kissnödig innan. ÄNTLIGEN, tänkte jag när han tillsist var klar. men ICKE sa nicke.. då ska nästa, å nästa å nästa hålla tal.. var minst tre till som höll milslånga tal. Tur att jag inte är inkontinent! haha.. Sen smög man tillsist ut till toan. Och LYCKAS, med att precis när man reser sig så börjar nån annan hålla tal, men då var jag tvungen att gå i alla fall. Haha!
När jag kommer tillbaka och sätter mig brevid brollan får man den lättade kommentaren "Du missade inget" HAHA! intern humor..
Nä, där var det inget vidare. Kall mat och torrt. Ingen alkohol, hur skulle denna kväll sluta?
Så efter kaffet å efterrätten (som vi inte kunde missa, va fan, vi hade pröjsat för detta), så hade jag å brollsen myror i benen, och trippade vidare till en polare, som, som tur var, bodde nära. Tog en öl där, hälsade på deras fula hund.

Sen blev det vidare till nästa förfest, hos en annan polare. Trevlans.. Älskar så mycket att vara med dessa människor. Dom är för underbara!
Sen åkte vi till Panko, en raggarferre i Irsta typ.. SKITKUL!
Ni anar inte, ni som inte har gått på raggarferre.. när man är på humör, med rätt folk, och verkligen känner för att chejka loss. DÅ är det askul.
Vi dansade skiten ur oss må jag säga. haha! Varmt var det, men så värt det!
Sköna låtar "VI VILL HA RAGGARBRUDAR!" hahaa!.. weard. mm..
Men även låtar som linn kände igen..:)

Dagen till ära blir det stallet, sen kommer tessigull, måste pluggish lite!:S
Fucking prov på tisdag. TVÅ fuckingprov.. dubbelfuck!... Å jag måste kirra dessa prov, måste ha minst VG på båda.. eller ah, iaf psykolgin! helst svenskan också!

Yeye!
Slut på det roliga!
Stallet nästa!


Måste lägga upp ett par bilder på mig å tess, som är KUNG!


Skrivet av Linntussen, 2006-12-03 12:03

yeeeeah panko rockarrrr...inte haha! Inget för mej o Annica iaf, vi kände oss...lite stela kan man säga. Kunde inte en enda låt för 17. Haha. Glöm inte att kolla in vårat finfina skyltfönster nu föressten, det är så fiiiint. Hade så braaaa...kanske ses i stallet i veckan...? Pussokram julegran

Skrivet av Lindah, 2006-12-03 18:22

Haha! det är ju bara du som är söt på bilderna din jävel! vilken underbar helg du verkar ha haft! det blir roligare när det händer grejer hela tin! :D HARU BRAJ SÅ HARS VI! ;D du...... ÅÅÅÅÅ HOTTA BRUDAR FRÅN NYRSHOLM!! ;D;D;D

Skrivet av HottBrudFrånNyrsholm, 2006-12-04 08:53

Va fin du e på bilderna!!! =)

Skrivet av PJME, 2006-12-04 22:49

Hmm... Skriva som folk kan du inte.
Men men. Alla kan ju inte va bra på allt.
Schysst med lite possitiv hype till raggarkulturen i alla fall.

Skrivet av Tveksam, 2008-06-20 14:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?