En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Linntussens bloggis

När det spricker

Ibland blir det sådär överflödigt mycket i livet.
Du vet, det är sådär att man vet hur mycket det är, med skola/jobb, relationer, träning, hälsa.. allt. Men man biter ihop och kämpar på. Finns liksom inte så mycket annat att göra.
Det funkar skitbra ett tag. Man presterar ofta riktigt bra. Och tur är det väl att vi har den här förmågan, för man måste kämpa.
Men tillsist så läcker det ut. För mig är det så, att jag känner i kanske en vecka hur orken tar slut, hur lätt man blir irriterad och trött på allt, och hur man känner att tårarna trycker i ögonen för minsta lilla sak.
Sen så spricker bubblan. Och då av en liten spärr som öppnas.

Det hände mig idag.
Jag är så frukansvärt trött och less på skolan, allt har blivit så mycket.
En enda liten sak på svenskan idag fick mig att brista, fick mig att avvika från provet och att släppa på trycket. Tårarna rann av ingen anledning. Mer än att jag inte pallar pressen i skolan. Jag klarar inte av för mycket tryck.
Man liksom bygger upp det inom sig, sen blir det överfullt å det rinner över.


Förut var det sådär, att man trodde att när man mådde dåligt så berodde det på att man inte fick någon kärlek. Man trodde att allt man behövde var en pojkvän som bryr sig om en.
Nu har jag det, och visstfan känns det bra:) Men jag har lärt mig att det inte är allt, att må bra handlar om så mycket mer. Om vänner, familj, skola, och kärlek.. allt i ens omgivning.


Annars så mår jag bra. Längtar så mycket till sommaren, när all press är över i skolan, när man kan samla nya krafter och får njuta av solen.
Sen är det trean, HÄRLIGT.. då är det inte långt kvar!
Snart är man ute i friheten!:)


ha det bäst! ta hand om er folket!<3

Skrivet av Linntussen, 2007-04-19 20:54

Usch jobbigt de är i skolan nu ja...Men de är alltid bra å lätta på det ibland, låta tårarna komma liksom :) älskar dej babe <3

Skrivet av Jennylito, 2007-04-19 21:11

Ja ibland spricker den där bubblan, I know... Det är bra att lätta på trycket, för att sedan orka igen!
Precis det börjar lida mot sitt slut, och gumman snart är det lov=) Och fy fan vad bra vi är!

Skrivet av Gabriella, 2007-04-20 17:35

Usch honey, vet hur det känns! Hate it! hela jävla veckan har varit ett jag-vet-inte-vad! allt har gått piss och man orkar inte.. kämpa och kämpa, det är det ända vi gör!! när ska man få leva fritt?! :( Blää. Saknar dig!! det är inte långt kvar nu till lovet!! Man får ta de sista krafterna, skrapa efter dom i botten! Man har inget val, tyvärr... Love and Miss U <3

Skrivet av Tessipull, 2007-04-20 17:37

Gumman...skolan ÄR friheten...men det är iof nåt du kommer upptäcka sen =) Efter skolan, vad finns då? Jobb, stress, räkningar, massa måsten som man inte visste om innan...spelar ingen roll va äldre säger, man förstår inte innebörden förens man e där =/ Att va hemma från skolan påverkar dig inte ekonomiskt nu...sen, mister man massa pengar på det =/ Värdelöst! Jag saknar skoltiden jag! Friheten, vännerna (som man sen inte hinner med, eller har ork att träffa =/ ) Festerna (för det kommer bli många sånna nästa år för dig ;) )
Aja, jag e trist å gammal...jag vet ;p
puss på dig gumman

Skrivet av xelfer, 2007-04-22 13:53

Klart det är MaDonna=) Finisen. Hörru, raggarn, skaffat kille hörde jag=)

Skrivet av Lindah, 2007-04-26 22:03

gifta oss? ABSOLUT de tycker ja ;)

Skrivet av Jennylito, 2007-05-06 22:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?