En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Linntussens bloggis

Mode som sticker ut ur mängden

I morse hade jag tänkt på ett par skor jag skulle ha idag, hade tänkt ut det redan igår, men i morse när jag skulle ha dom, så var dom inte där jag trodde. Så var tvugnen å ta ett par andra.
Satte på mig dom, och funderade ett tag, "kan jag ha såhär?, jag tycker det ser okej ut, men vad tycker alla andra?"... men sen kom jag på mig själv. "Vafan, jag tycker det ser okej ut, så då har jag det". Huvudsaken är att man trivs i det man har, då blir det snyggt!
För det syns om man trivs i vad man har på sig.

Men ibland undrar jag, vad folk tänker på morgonen, när dom klär på sig.
Ska nu inte bryta det fina snacket om att alla människor får klä sig som dom vill, och att alla människor har något fint i sig, trots utsidan.
Men alltså, vafan, erkänn. Du undrar också ibland när du ser någon som klätt på sig något helt förjävligt, att "vafan tänkte han/hon i morse när han/hon klädde på sig?"
Själv tycker man att man i alla fall ser hyffsad ut. Man har ju lite halvt noggrant studerat modetidningar, teve och personer på stan hur man klär sig SNYGGT!
Men vissa verkar följa modet på tecknade, kinesiska teveserier eller något sånt.
Men ja, som sagt så får väl alla se ut som dom vill, och för att se det posivtiva, JAG och många andra, blir jävligt roade av att sitta och småfnissa åt tappa hakan över hur folk faktiskt klär sig. Lite roligt är det ju trots allt...

Sen finns det ju dom, som en tjej jag känner. Hon klär sig efter modet som vi andra inte ens hinner upptäcka. Hon har liksom det nyaste på sig innan det knappt är ute i affärerna. Hon tokläser dessa Toppmodetidningar, och är så insatt som man kan bli.
Du ser liksom henne i nya modet, innan du hinner fatta att det kommit ett nytt mode. Och snygg är hon, riktigt frän!;)

Jag är nog lite den där typen som kan ha de flesta stilar, utom dom fula:P
Jag menar, jag kan ha både stuprörsjeans och baggiebrallor, och det funkar ändå. Vissa skulle aldrig ha ett par tighta jeans, medan andra aldrig skulle sätta på sig ett par baggie. Skönt, att jag har lite blandad stil.

Men säger stilen man har så mycket om ens personlighet?
Mja, litegrann om jag får säga mitt.
Måste ju få säga att jag tror att dessa människor med långa stora svarta rockar, svart hår, svartmålade och stora kängor, liksom det EXTREMA, dom är så jävla små inuti. Dessa som ser så hårda ut på utsidan, är det deras sätt att hävda sig? att försöka visa styrka, respekt och makt? när dom i själva verket är så små, så små inuti?
Dessa människor, är också tydligen dom som är mest rädda för sprutor till exempel.
Raggare då? dom som står mig lite närmre hjärtat än andra stilar? dom ser jag lite mer som folket som vill leva livet fullt ut, som gör något KUL av det mesta, och dom som inte tar så seriöst på allting... men som fortfarande är så jävla snälla och goa.
Och dessa människor som gör allt för att synas? gothare eller vad dom kallas!? vad vill dom visa? att man ska få se ut hur fan man vill utan att någon ska klaga? jovisst, det är sant. Men kanske är det också ett sätt att hävda sig, att synas?
Det är liksom vissa som vill sticka ut ur mängden, som dessa färgglada människor, dessa med tokrosa hår, eller dessa J-rockare!
Ja, visst sticker dom ut ur mängden, men inte lika mycket som förut. För fler och fler vill sticka ut ur mängden, så snart gör dom inte det.


Snart är det vi som klär oss som dom flesta andra som sticker ut ur mängden...

Skrivet av Linntussen, 2007-09-14 21:46

jaja säger då de ja... hur tänker vissa på morgonen när dom klär sej.. asså inge illa menat men det ser ju verkligen FÖRJÄVLIGT ut!!
aa, ville bara notera att jag läst och säga att jag älskar dej!!!

Skrivet av Jennylito, 2007-09-15 13:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?