En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Linus_flickas bloggis

Vilken jävla klant jag är. Hur fan kunde jag säga så? Jag har så dåligt sammvete. Men jag kunde väll inte veta att det var hans. Den var helt ny och jag sa att den var ful. Men va fan. Det kunde inte jag veta. Nu har jag skitdåligt sammvete. Jag menade juh inte det jag sa..!

Skrivet av Linus_flicka, 2006-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag så jävla trött.. Har ont i hivvet me.. Vet inte vart jag ska ta vägen typ. Å sen har jag prov imorrn, har fan inte ens börjat öva än. Så det lär ´jag väll göra snart. Sen är jag så jävla hungring. Men jag orkar inte äta.. Men pojken min kom igår iallafall... Var så jävla skönt att träffa han igen. Han var helt underbar. Men jag vet fan inte vad jag ska köpa till han i julklapp.. jag behöver seriöst hjälp med det.. Ingen som kan hjälpa mig?

Skrivet av Linus_flicka, 2006-12-17

Visa hela (0 kommentarer)

Nu börjar jag bli nervös. Tänk om allt går åt helvete.. Men nu kommer snart mina vänner för vi ska göra oss iordning. Skriver nu eftersom jag antagligen inte hinner skriva när jag kommer hem. Jag kommer att komma hem ganska sen. Asså min älskaling kommer idag. Det är bestämmt. Men jag är nervös som fan. Tänk om jag gör fel och då står han där å tittar på mig. Då vet jag inte vad jag gör. Men jag är ganska säker på det vi ska göra.. Men nu måste jag dunsta.

Skrivet av Linus_flicka, 2006-12-16

Visa hela (0 kommentarer)

Nu var det snart dags. Jag börjar bli nervös. Tänk om jag gör bort mig inför typ 200 pers. Men älsklingen min har iallafall lovat att komma, så jag hoppas för hans egen skull att han kommer. Men jag älskar honom såååå mycket. Han betyder verkligen allt för mig. Jag skulle seroöst gå i väggen om jag inte hade han för ibland mår jag bara skit. Men det äe inga av mina vänner som riktigt förstår. Jag sa till dom förut att jag inte mådde så bra, men då vart dom sura som fan. Jag fattar inte vad jag gör för fel. Jag vet inte ens om jag gör nått fel. Kan ingen hjälpa mig? Nu har jag två problem att ta itu med. Min polje, och hur jag mår. Det kommer att gå åt skogen. Jag kommer typ bli värsta nervvraket eller nått.. Hoppas att allt ordnar upp sig. Men jag måste verkligen träna inför imorrn.. Men om det finns nån därute som känner att den vill hjälpa mig.. Snälla skriv nått. För det måste väll finnas nån därute som känner samma som jag? Elller?

Skrivet av Linus_flicka, 2006-12-15

Visa hela (0 kommentarer)

Pojken min kom aldrig igår. Men det var ganska kul iallafall.. Jag hade vattenkrig och mjölkrig. Men jag måste säga att jag tycker synd om min kompis. Hon får juh typ aldrig träffa sin pojke. Sen har man prov i teknik imorgon. Jag kan fan ingenting. Har bara en timme till att öva innan jag måste lägga mig. Tro mig det är grymt svårt. Men nu vill jag ha ett seriöst svar. Hur ska jag göra med min kille? Jag älskar honom så mtcket men ibland känns det inte riktigt rätt. När jag är med honom så känns altin helt underbart men annars så känns det inte bra alls. Tänk om han försöker undvika mig. Jag hoppas att det inte är så men det känns så. Kan inge hjälpa mig eller ge mig tips om vad jag ska göra? Jag står utan råd. Skulle vara så tacksam för bara en lite kommenar. Jag behöver verkligem hjälp. Snart orkar jag inte mer. Men på lördag har han iallafall lovat att komma. Jag menar. Om han inte kan komma. Är det för mycket begärt att han ska ringa och säga det? Sen när...

Skrivet av Linus_flicka, 2006-12-14

Visa hela (0 kommentarer)

Asså jag förstår mig inte på dej. När jag är med dig är allt helt perfekt och jag känner att det är dej jag älskar. Jag glömmer vart jag är och hör inte om någon talar med mig. Men när jag inte är med dej och chattar med dej på msn eller pratar med dej i telefon så känns det som att du undviker mig. Jag älskar juh dej. Ska iallafall träffa dej imorrn. Hoppas att allt blir så mkt bättre och framförallt att det känns bättre. Ska det behöva vara så här? Ska jag behöva gå runt och inte veta om jag ska vara glad eller ledsen? Jag vet inte vad jag ska göra! Jag behöver hjälp av någon som förstår. Har försökt att prata med mina kompisar men dom verkar inte fatta. Min ena kompis tänker bara på sin egen kille och min andra kompis gnäller bara över att hon inte har någon kille. Jag klandrar dom inte för det. Jag är juh precis som dom. Men det verkar inte som att dom fattar att jag behöver hjälp med detta. Jag ve tinte vad jag ksa göra. Finns det ingen där ute som kan...

Skrivet av Linus_flicka, 2006-12-12

Visa hela (0 kommentarer)