En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LitenDrean

LitenDreans plejs

Festligt!

Vilken härlig helg, känner mig alldeles lycklig. Allt började så fint med att jag och min prins tog på oss finkläderna, vevade ner rutorna och med härlig musik och solbrillorna på, körde iväg mot nyköping. Målet var SSAB's företagsfest, men innan dess gjorde vi ett stopp på en liten förfest som var mycket trevlig. Det är alltid trevligt att träffa nya människor, men det betyder lite extra när jag vet att det är vänner till M o som han gärna umgås med. Då vill man ju göra gott intryck o gärna gilla läget själv.. hehe. Men det gick som smort. Vid sju började de stora festligheterna. Det bara vällde in folk, tror det var upp mot 2000 där under kvällen. Lite kaos i början att få ordning på alla, men vi fick blomkrans o fördrink att lunga nerverna med. Kvällen gick fort sen, mat och underhållning, toaköer och lite vin om vartannat. Roger Pontare, Pernilla Wahlgren o Maria Möller som Carola, Tina Thörner, Cher m.m. roade oss o vi hade riktigt skoj. Ändå var väl vi unga dom lungnaste kanske, 40+arna körde hårt på dansgolvet, kul o se! :)

Efter en sådan helkväll kändes det alldeles lagom med en lite softare dag i går. Vi var på Oxelösunds marknad, vilket var lite av en upplevelse. Undvek dock karusellerna, tror varken mage eller huvud hade uppskattat en rundtur. Satt på soldäck o njöt av solens varma strålar, dinglade med fötterna över havet o såg en flundra som försökte simma osynlig mot botten. Måsar flög omkring och letade mat och barn som lekte med nyinköpta ballonger, ahh. M's föräldrar satt och monterade ihop grillen när vi kom från marknaden, mycket bra tyckte vi och åkte för att köpa en saftig grillbit. Mm, så gott det var!

Tyvärr var M tvungen att börja jobba redan idag för att kompensera för festen. Sånt man får ta bara. Kollade lite i almenackan o såg att vi bara har två ledigheter kvar tillsammans innan jag åker iväg över sommaren, känns otäckt o ledsamt. Den här tiden på året är ju så härlig, när man kan var ute och göra en massa saker tillsammans och allt är enkelt och bara bra. Nu kommer vi få så lite av det tillsammans och det känns lite tungt. Ska dock försöka njuta av varje sekund vi kan få tillsammans, varje ögonblick är värt allt och det kan jag klamra mig fast vid och minnas om det blir ensamt och jobbigt ibland.

njut av livet och ta dagen som den kommer...

Skrivet av LitenDrean, 2006-05-07 10:16

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.