En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LitenDrean

LitenDreans plejs

AJ aj! så lycklig jag är

Tänk att något som gör så ont och är så smutsigt o jobbigt kan vara så otroligt roligt. Jo, jag snackar ju förstås om volleyboll, favvosporten nr 1. Det ger så bra blandning av social samvaro, lekfullt bus i sanden och allvarets hetta när man bara måååste vinna. Spänning och fascination att se vems handleder som svullnar mest också. Trots att ny kurs just har börjat och stressen tar nytt grepp samtidigt som högen med böcker hela tiden växer på skrivbordet så kan jag inte låta bli att bara njuta. Det finns ingen härligare tid på året än den som är just NU. Låg i parken i 6 timmar idag och pluggade, vilken underbar kombination av nytta och nöje. Att sen få avsluta dagen med lite lek gjorde nog dagen fulländad. Kan tyckas att mina krav på livet och tillvaron inte är så stora, men måste dom vara det? Kan man inte få njuta av det lilla ibland, utan att bli anklagad för att vara utan ambition och äventyrslusta? Va, sluta nu!

Hade ett trevligt samtal med en intressent av vår lägenhet idag också. Tänk vad mycket folk det finns där ute i världen som man aldrig pratar med eller ens möter. Vissa kanske man går förbi på gatan, andra lägger man aldrig märke till. Man kanske borde bli mer uppmärksam på vilka människor som man omges av. Varför inte prata mer med sina grannar, eller varför inte sätta sig på den bänken som är upptagen istället för att alltid leta upp en bänk som är alldeles tom för bara mig. Och vad är det för fel med att prata lite med folket i ica-kön eller slå sig ner på en filt bredvid lite glada människor i parken. Vad är vi rädda för egentligen, vad är det som gör att vi alltid klamrar oss fast vid första bästa, vid de vänner vi haft länge och känner väl. Och även om man har många o bra vänner innebär väl inte det att man inte kan lära känna fler människor. Så ta tag i det ni som läser det här, för jag orkar nog inte.

Aj aj.. nu gör handleden för ont för att skriva mer och jag kan inte vara mycket lyckligare.

Skrivet av LitenDrean, 2006-05-09 21:44

Åh din knasis, du är volleyboll-freak :) men det är en bra sak!
o du.. helt rätt, man kan faktiskt lära känna mycket trevliga människor överallt.. fast det är jobbigt o få stalkers eller bli en, hih :)

Skrivet av Tovisen, 2006-05-11 13:28

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.