En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LitenDrean

LitenDreans plejs

viva la vida musica

oh.. bara några timmar kvar till årets fest. förhoppningsvis i alla fall, förväntningarna är ju stora, mycket folk, musik och fylla.. det kan ju alltid gå snett.. som vi vet av erfarenhet.. men som sagt. kul ska d bli! :) Skönt att få fylla öronen med halvtaskig covermusik, ramla runt o knuffas o skuffas och omfamnas av okända dofter och ansikten. Bara veta att ett års hårt slit snart är tillända, att sommaren hägrar med allt underbart den för med sig, men även dränka sina sorger över de underbara älsklingar man kommer att se alldeles för lite av under några omvälvande månader. Det är väldigt motstridiga känslor. Längtan, tillförsikt och nyfikenheten inför det nya är stor. Men samtidigt känns det lite sorgligt, man inser hur fort tiden går, att nära vänner snart kommer finnas alltför långt bort, livet går verkligen fort. Men jag tänker att varje möte, varje människa, plats och situation har en stor roll i vem jag är och blir och att man aldrig kan glömma någon eller något som inverkar i mitt liv. Alla runt omkring är en del av mig och varför jag är den jag är. Och jag är en del av så många andra. Då känns det rätt bra ändå.

Känns så skönt att sommarjobbshysterin är över också. Det har verkligen varit stressigt och jobbigt att inte kunna planera o kontrollera sin tid. Nu är det bestämt att jag o K drar till Strömstad om en vecka och det känns väldigt bra. Det blev inte Norge, men det ligger ju åtminstone nära och vi kommer ju omges av Norska odrägliga turister hela sommaren, så vi kanske klarar oss ändå.. hehe.

Nu måste jag visst avrunda för T piper på mig o vill spela betapet.. hehe. Det är ju faktiskt oemotståndligt.. he. Så bye so long och på återseende i sommarnatten.

Skrivet av LitenDrean, 2006-06-03 12:31

Ja vi ses i sommarnatten i natt o i yran o dimman på huset! :)

Skrivet av Tovisen, 2006-06-03 13:38

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.