En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LitenDrean

LitenDreans plejs

resfeber..

var är du, kära resfeber? borde du inte komma snart, göra mig alldeles nervös, med ångestklump i magen. För hur tråkigt o vanligt den än kan vara annars, så saknar man ju faktiskt vardagen när den inte finns tillgänglig. Vardagen innehåller ju allt jag hittills känt och håller kär. Mina sysslor, min säng, skolan, maten o vännerna dom kära! Hur klarar man sig utan allt det? Det är ju alla dom sakerna och mycket mer vanliga saker som håller ihop mig och mitt liv. Som gör att jag är just den jag är på nåt mystiskt sätt. Och så vänder jag frivilligt upp och ner på allt det och ger mig iväg, lämnar allt kärt där hemma och ska utforska, upptäcka, se, känna, höra... nytt överallt! Oh, spännande och otäckt på en gång. Längtar och saknar. Livet är nog motsägelsefullt och jag likaså.

Oh, det är denna vy och mycket mer som jag ser fram emot att njuta av hela hösten. slippa alla kala träd, gråa regnperioder och slit i skolan. mm.. soooft.


Skrivet av LitenDrean, 2006-09-19 00:06

Kära! Resfebern kom till dej men du for din väg mot paradiset o äventyrens ställen! Jag tänker på dej massor, saknar dej. Men kom inte hem än, NJUT o tänk på mej då o då. Påminn mej om vaniljbullen den 18:e, som om jag skulle glömma?! Massa loove!

Skrivet av Tovisen, 2006-09-26 15:20

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?