En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LitenDrean

LitenDreans plejs

LitenDrean är jag
klurar på liten värd o stora saker
massa tankar i huvet
måste ut o se, höra, skriva, läsa, ge o ta
vill dela liten värd o dom stora sakerna här.

Åh så äntligen var våren här, fåglar som kvittrar glatt, människor som äntligen börjar töja lite på smilbanden och grönt gräs med en o annan krokus. Härligt är ordet!
Trots ångesten över att äntligen få skicka in c-uppsatsen igår, vilja rätt till den där lilla detaljen som gör allting perfekt, kunde jag inte låta bli att njuta av solen. Tog mina raster på balkongen, svett som rann, fjädrar som flög förbi och kittlade näsan och grannen som spela gamla partyhits på hög volym. Ingenting är störande i en sån stund. Sprang in ett par gånger för att titta till hur solbrännan och fräknarna artade sig, fånigt men ändå. Sen var det dags för årets första fotbollsmatch i parken. Efter en mycket kort uppvärmning körde vi igång. Och oj! Trots vissa timmar på gymmet och träningscykeln i vinter var andnöd och spagettiben ett faktum inom ett par minuter. Men vi kämpade på, och kul var det. Jag hade inga större förväntningar om mina prestationer innan matchen, pojkarna...

Skrivet av LitenDrean, 2006-05-05

Visa hela (2 kommentarer)

En trött dag idag. Tur att Marcus jobbade natt o var tvungen o ligga o sova länge, för då kunde jag på nåt sätt med gott samvete också ligga kvar länge. skönt! Var på sista handledningen i linkan idag också, bara nåra små justeringar sen är c-uppsatsen ett minne blott.. wohooo!! Känns riktigt bra! Fast tycker nog faktiskt att det är kul o skriva uppsats, man får skriva om vad man vill, och man blir ju stolt när man har ett färdigt arbete som man arbetat på en hel termin i sin hand.
Ja, sen var det vilodags.. hehe. Jobbigt att pendla till linkan o sitta och skråla med i alla bra låtar på radion. :)

Har köpt en alldeles egen fotboll idag också. Så nu, alla torrbollar, är jag inte beroende av er för att få ha lite kul. Nu kan jag spela varje dag om jag vill. moahah. Var och sparkade lite med Marcus, riktigt kul o svettigt.

nähä, dags att fortsätta den trötta dagen med att sova lite och vänta in nästa härliga sovmorgon!

Skrivet av LitenDrean, 2006-05-02

Visa hela (1 kommentar)

wow.. första bloggen för lilla mig, lite tufft känns d! :)
och nästan lite otäckt också tror jag , när alla i stora världen kan läsa mina små obetydliga tankar liksom. Men det är fint att dela med sig av funderingar, då kan fler filura tillsammans. Trevligt att veta att man kanske just nu väcker en liten tanke, ett hopp, en aning om en annan värld, hos någon där ute.

Första maj är det ju med. Mycket som är första idag, ganska trevligt tycker jag. Trivs med att befinna mig i början av saker, för då har man allt kvar att se fram emot. Och just nu hägrar vår, sommar, värme, sol, glass, grönt gräs, varmare vatten, gladare människor, leenden som sprider ännu mer värme... härligt är det. Önskar bara att fler människor ville vara lite spontana. För nej, det är inte spontant när man har planerat något i flera dagar, så det så! Idag ville jag ut och och lira lite boll i parken, (åtminstone låtsas att våren och värmen är här) men nejdå. Alla hade mycket viktigare...

Skrivet av LitenDrean, 2006-05-01

Visa hela (0 kommentarer)