En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Liv

The Dark Side Of The Moon

En blogg där allt som finns inuti mitt lilla förvirrade huvud skrivs ner och ifrågasätts.

Ni inser väl att jag endast skriver i denna blogg på grund utav följande anledningar:

- Jag måste skriva av mig saker som försigår i mitt huvud.
- Jag har oftast ingen att prata med om det som försigår i mitt huvud och måste därför, ungefär som att diskutera med mig själv, skriva ner det.
- Eftersom att denna blogg är "anonym" så passar det mig utmärkt att skriva ner dessa otroligt intressanta saker.

MEN, jag har nu beslutat mig för att gå vidare. Så nu ska jag börja skriva i en annan blogg. Jag vet inte varför, kände bara för lite omväxling.

Bye, mina icke-trogna läsare.

Skrivet av Liv, 2009-01-20

Visa hela (0 kommentarer)

Hade min första jobbdag idag på Åre Fjällby. Det gick bra, förutom att det var snöstorm när man skulle gå mellan lägenheterna man städade. Men men, det är ju vinter och man befinner sig olyckligtvis i Åre, så vad man gör man?

Det känns som om alla dömer mig väldigt mycket just nu, men det är nog bara jag som är paranoid.

Någon sa att jag var lik en svensk, blond skådespelerska idag. Hoppas den inte tänkte på Eva Röse, för det har jag hört förut. Jag vet inte hur hon ser ut men hon är ju typ gammal. HAHA.
Folk säger jämt att jag är lik någonannan. Kan jag bara inte få se ut som jag!? Fast några gåner har jag fått höra att jag har ett "väldigt speciellt" utseende... fast på ett bra sätt då.. men ändå. Jag vill bara vara jag. "I wanna be me" - Sid Vicouis Ja.
Jag är trött på att alla alltid vill vara någon annan, inklusive mig själv. Jag menar det, ALLA vill vara någon annan. Kan man bara inte nöja sig? Jag vill nöja mig och jag bryr mig ärligt...

Skrivet av Liv, 2009-01-04

Visa hela (0 kommentarer)

Varför är alltid nyårsafton på något sätt en besvikelse? Det är ju den kvällen som ska vara helt perfekt! Men det är den aldrig. Kanske för att man anstränger sig för mycket för att den ska bli det? Jag vet inte varör, men jag känner mig alltid så jävla dum och misslyckad på nyår. Nästa år ska jag fan inte planerar något alls utan bara följa mina impulser och se vad som händer. Vem vet, det kanske bli riktigt lyckat?

Vad jag även har kommit fram till är att det fan är dags att göra uppror mot något. En revolt! Men jag är inte riktigt säker på vad.. Jag vet bara att tiden är inne nu. Kanske ett uppror mot människor som inte kan bete sig? Nej, det är ingen bra idé, jag är ju en av dem.
Aja, ett uppror ska det bli!

Gott nytt år! Hoppas att 2009 blir ett sjujäkla kalasår!

Skrivet av Liv, 2009-01-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, det verkar som att nu på dagen innan nyårsafton har en sjukdom tagit grepp om mig. Dock inte helt och hållet, tack och lov. Men om det skulle vara så att jag inte kan fara in till staden imorgon så kommer jag ligga hemma och vrida mig i plågor. Huh, vad dramatisk jag känner mig. Hur som helst, det kommer inte vara lyckligt. Men jag mår faktiskt lite bättre nu. Innan kunde jag knappt röra mig och var nära till gråt men nu, efter några ipren och en tupplur framför tv:n så mår jag lite bättre. Jag kan fortfarande knappt röra mig men det lär väl gå över. Jag har stora planer inför imorgon.

Varför verkar denna person dyka upp vart jag än är? Du hemsöker mig. Eller är det bara jag som inbillar mig? Det känns konstigt iallafall. Förut såg man dig inte någonstans och nu överallt? Det är nog bara inbillning... ingen längtan.. bara inbillning.

Herrejävlar. Nu orkar jag fan inte. Jag vet vad detta dimmiga tillstånd beror på. Nikotinbrist I've got no money. Men.. allt...

Skrivet av Liv, 2008-12-30

Visa hela (0 kommentarer)

Jaa, här sitter jag då, som väntat, i min ensamhet med musiken som mitt enda sällskap och dricker öl. Det är ändå jävligt nice. Lite miserbelt, kan ju vissa tycka... men men.

Jag ÄLSKAR min far just nu, för att jag fick en MUMIN-bok utav honom!! Inte det japanska skiten, utan äkta vara, där Tove Jansson (författaren till Mumin-böckerna) själv tecknar! Åh, det är så jävla underbart! Fick även en Mumin-mugg med Lilla My på av min bror ^^

Julafton började dock inte så bra. Mor kom in vid halv 11 och väckte mig och sa att klänningen jag skulle få var borta. Jag blev så sjukt less, för den klänningen ville jag verkligen ha! (brukar inte använda klänningar). Gick omkring och var bitter hela dagen och bestämde mig sedan för att ha svarta jeans och en röd sliten skjorta som "finkläder". MEN sedan, vid julklappsöppningen, så öppnar Far ett paket som vi tror var de tofflor han skulle få, men det var tamme fan min klänning! Att slå in paket i förväg utan etiketter osv...

Skrivet av Liv, 2008-12-25

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, jul är ju kul. NOT.
Eller jo, det är faktiskt ganska mysigt. Och enda tiden på året där alla är så trevliga mot varandra. "Bara för att det är jul.."
Jag vill ha en sådan där "Tomten är far till alla barnen"-jul. Det hade varit så jäkla roligt xD
Men jag får nöja mig med mina lilla familj istället.

Imorgon, efter Kalle Anka, efter middagen, efter Karl-Bertils jul och efter julklappsöppningen ska jag, precis som förra året, sitta i min ensamhet och avnjuta några öl. Det ska bli nice.

MEN varför är det så jävla mycket tjat om kärlek? Det känns som det tas upp hela tiden. och nu blir jag så jävla osäker. Tänk OM jag faktiskt tycker om denna? Nej!!! Jag vill fan inte tycka om någon =( Det slutar bara illa.

Kanske åker in till stan i helgen och dricker öl med en vän och hans "idiot" till vän. Nej nu var jag elak.

Fan, jag känner mig bitter... och en aning nedstämd.

Skrivet av Liv, 2008-12-24

Visa hela (0 kommentarer)

ÅH jga är så jävla less.

Skrivet av Liv, 2008-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

Jag kan fan inte sova >.<

Idag har jag hur som helst varit i Åre med mammi och köpt julklappar åt Kaj, Filip och åt mig själv. Det kändes sjukt konstigt att slå in sin egen julklapp.. annars har det varit att man pekat ut något man gärna vill ha och sen går de och köper det sen när man inte är med... men men.
Köpte hur som helst en mössa och en klänning (! Jag brukar inte ha klänning, men denna var så piffig) Sen gick vi och åt våfflor och drack kaffe på Åre gården. Vi satt och pratade om vår släkt. Det är nämligen så att min mormor är från Tyskland, flydde hit till Sverige från andra världskriget, min morfar var från Estland (hann aldrig träffa honom, han dog 3 år innan jag föddes), flydde från att delta i andra världskriget och min farmor är från Finland och flydde från Sovjetunionen. Jag har alltså en jävla massa släktingar överallt. Dock är hälften död. Har bara träffat min gammelmorbror i Tyskland. Pappas kusin är tydligen en begåvad violinist i...

Skrivet av Liv, 2008-12-22

Visa hela (0 kommentarer)