En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Lottaa

The heaven on earth

Jajjemen, det är en kortare beskrivning av mig. Iaf enligt Jonas, min pojkvän :P
Jag heter Lotta och är 17 år gammal. Är bosatt i en tvåa i Sundsvall och pluggar på Hedbergska gymnasiet. Den största delen av min fritid slösar jag bort framför tv'n, eftersom jag inte hunnit skaffa mig någon direkt hobby än. Över det slöar jag framför datorn, och skriver ner mina tråkiga och tragiska minnen här på bloggen. Usch, jag låter verkligen som ett riktigt sliskigt och tragiskt fetto nu :P haha, värsta neggot. Såklart har jag mina glada stunder också. Har världens bästa pojkvän, J0nas - My only and true love.

Ska försöka att vara så intressant som möjligt, men det blir nog mest raseriutbrotts samt fylleinlägg jag skriver :P Men om ni blir trötta på mitt tjat finns det ju alltid andra intressanta människor här ute på webben!

Enjoy my life!

Vaknade nyss av att jag fick ett sms från ägaren av Kullarnas Kennel. Hon skrev om försäkringen på vår lillkille, om när vi skulle skriva över den på oss och så. Nu är det bara ungefär 2 månader kvar tills vi ska hämta vår valp. Gud så jag längtar!
Valpen ska heta Tarox, och han är av rasen Amstaff (American Staffordshire terrier). Har fått höra mycket negativt eftersom rasen är en kamphundsras.. Blir så less på folk som ska börja yttra sig om saker de inte vet ett skit om. Bara för att medias ständiga hackande på dessa raser, har de fått folk att hata dem. Eller inte bara Amstaff, utan ALLA kamphundsraser! Det folk inte verkar fatta är att en hund inte föds elak, utan att den kan bli elak i fel hundägares händer! Allt handlar om uppfostran, en liten Toypudel kan bli ett jäkla monster om den inte uppfostras på rätt sätt. Men det tänker man inte på, för en liten Toypudel är ju så jäkla gullig, även om den morrar! Herregud, hade denna söta, lilla och...

Skrivet av Lottaa, 2007-04-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jahaja, nu har man skaffat sån här också. Nice, har velat ha en blogg bra länge nu :)

Den här bloggen verkar väldigt lättanvänd och trevlig, så det kommer nog funka bra. Får se hur ofta jag kommer uppdatera den bara. Haha!

Får återkomma nån annan gång. Klockan börja rinna iväg, hon redan över två på natten.

Men tills nästa gång - Ha det bra!

Skrivet av Lottaa, 2007-04-12

Visa hela (0 kommentarer)