En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

En natt fylld med tankar

Nu är det ungefär 12 timmar sen jag skrev här sist. Har fortfarande inte sovit något och nu får jag stanna uppe tills jag däckar. Har haft en helvetsnatt och det var förväntat så det förvånade mig inte så mycket. Så mycket tankar som jag har tänkt denna natten har jag inte tänkt på väldigt, väldigt länge. Jag har haft så mycket tankar på om det är mitt fel att han slutade att älska mig, vad gjorde jag för fel? Älskade jag för mycket? Jag har aldrig varit en krävande tjej utan alltid ansett att även om man är ett par så har man rätten till ett eget liv också, men inte rätten att ha andra vid sidan om. Vad får någon att ge upp 2 år som har varit fyllda med kärlek, lycka och skratt? Varför var han inte ärlig från början när han började prata med bimbon? Redan då måste han känt att han inte älskade mig som jag älskade honom. Ville han både ha kakan och äta den? Arrrrgh hatar lögner, svek och när någon går bakom ryggen på mig. Bättre en sagd sanning än ett liv i lögner, en sanning gör visst ont men lögner som kommer fram gör mycket mer ont och är mycket svårare att komma över. Hur slutar man älska någon? Jag hatar det han gjorde mot mig men jävlars vad jag älskar honom ändå. Varför finns det inte en av/på knapp? Tänk så bra att bara klicka på den och allt man känner bara försvann som i ett trollslag. Idag blir en dag hemma, känner inte för att göra ett skit, känner inte ens för att tycka synd om mig själv och gråta det orkar jag inte mer heller. Så det blir en dag med musik, något att läsa eller kanske spanar in en film, en dag iförd morgonrock hela dagen och inte göra något. Apatisk? kanske. Meningslöshet? Troligtvis. Hjärtsorg? Absolut 100% säkert. Hittade en låt som ställer en del av dom frågor jag har, fanns på min Absolute love 2000 cd. Så kan det gå när man letar bland gamla låtar:

A few questions that I need to know
how you could ever hurt me so
I need to know what I've done wrong
and how long it's been going on
Was it that I never paid enough attention?
Or did I not give enough affection?
Not only will your answers keep me sane
but I'll know never to make the same mistake again
You can tell me to my face or even on the phone
You can write it in a letter, either way, I have to know
Did I never treat you right?
Did I always start the fight?
Either way, I'm going out of my mind
all the answers to my questions
I have to find

Skrivet av LoveAngel666, 2006-07-11 13:57

samma sak hände mig!
det enda som man kan tänka sen att man är värd så mycket mer!
man ska inte försöka man ska inte ge dem en chans. det är bara att glömma och gå vidare hur onte det än gör!

Skrivet av lagersblogg, 2006-07-11 15:41

Kan inte ge honom en chans till även om jag fortfarande älskar honom. Jag kan inte lita på honom och utan det så kan det aldrig fungera och har han gjort så en gång så kan han göra det igen. Lite svårt bara att se ens eget värde nu i alla fall.

Skrivet av LoveAngel666, 2006-07-11 15:47

men det kommer. det kommer en tid där man vågar ta chanser. där man får tillbaks självförtroendet. istället för att låsa in sig kanske man ska va med sina vänner. det är dem som ligger nära. då går det förmodligen också snabbast att må bra igen!

Skrivet av lagersblogg, 2006-07-11 15:54

BRA!

Skrivet av lagersblogg, 2006-07-11 16:05

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.