En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

Som en skadeskjuten hund slickar jag mina sår

Är ett bra tag sen jag skrev här sist. Tog en flykt från stan och från honom. Var mycket jobbigare än vad jag först trodde det skulle vara att se honom och bimbon tillsammans. Åkte iväg till en vän som flyttade från stan får ett år sedan och tjatat på mig att jag skulle komma och hälsa på. Ett bra tillfälle att ta den inbjudan på allvar. Tiden som gått har varit ganska okej även om det dykt upp stunder då allt bara gått sönder inom mig. Fan vad det är värdelöst att vara så skör inuti. Att han sen inte kan låta bli att höra av sig efter det han gjort gör inte saken ett endaste dugg bättre. Skickar sms som gör mig alldeles snurrig och får mig att ställa frågan: Va fan vill han egentligen? Det var han som gjorde fel, han som valde och ändå så verkar han vilja ha mig igen. Inte fan kan han förvänta sig att jag bara ska le och säga: Men det gjorde inget älskling du behövde antagligen leka lite. Inte fan med mina känslor i alla fall. Så nu blir det ett nytt mobilnummer, ska fixa det genast imorgon och börjar han ringa hemtelefonen så får jag bytta det numret också. Hur vill han att jag någonsin ska kunna lita på honom igen efter det han gjorde. Nej du grabben, det går jag inte på. Även om hela mitt inre skriker efter honom så ber jag mitt inre hålla käften, jag får inte tänka med hjärtat i detta fallet utan med hjärnan och vad som är rätt för mig. Och en kille som gör så är inte rätt för mig. Denna tiden sen jag skrev sist har varit en tid jag behövt för att slicka mina sår, precis som en stackars skadeskjuten hund. Det värsta är ändå att jag älskar fanskapet än och kommer antagligen att göra en tid framöver. Jag får tro på den där gamla klichéen att tiden läker alla sår, hoppas bara att det inte tar för lång tid bara.

Skrivet av LoveAngel666, 2006-07-17 00:30

Oh ja de är så sant att tiden läker såren, men de krävs mer än bara tid för en sån sak.
Du har attityden och ideerna, verkar veta lite om vad som väntar dig så resten sköter du nog också bra. Kommer vågor antagligen som kommer göra ondare än andra tillfällen men så länge du är hyffsat stark och duckar honom för allt du vad du är värd så ger jag dig alla chanser i världen att stå kvar och resa dig ganska snart.
Inte fan är de enkelt och de är ledsamt du får gå igenom de också, man släpper ju inte drömmarna för de även om de bleknar lite. Ett stort hjärta som kommer göra någon annan lycklig och som förtjänar dig väntar där borta på andra sidan. Glöm inte de.

Skrivet av TSS, 2006-07-17 04:15

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.