En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

Lägger sig i för att man kommenterar någons blogg...Låter mer som att sanningen svider....

Hmm jag har antagligen missuppfattat det här med öppna bloggar. Trodde att man skrev så att alla kunde läsa och kommentera med både positiva och negativa kommentarer, men efter idag är jag inte så säker längre på om det är det som är meningen med ett forum som detta.

Jag är redo att ta både negativa och positiva kommentarer på mina bloggar och sen är det upp till mig om jag tar mig av dom och känner ett otroligt stort behov av att försvara mig eller om jag rycker på axlarna och säger jaja what ever. Det är nog så att när någon nuddar vid ett uns av sanningshalt i det dom skriver i en kommentar så svider det och man känner ett starkt behov av att "försvara" sig med näbbar och klor. Jag är inte här för att trampa någon på tårna men inte heller för att be om ursäkt för jag uttrycker mina åsikter om en sak. Vi lever i Sverige och vad jag vet så har vi fortfarande yttrandefrihet här men det innebär inte att vi kan vara nedkränkande mot någon som person.

Så ni som vet hur detta fungerar kan vara snälla att berätta det för mig, mest så jag inte gör fel i att kommentera andras bloggar oavsett om jag håller med om det dom säger eller inte.

Skrivet av LoveAngel666, 2006-07-26 22:00

Kan inte säga att jag vet hela historien direkt men självfallet har jag sett folk gå på som ångvältar och hästar med skygglappar när dom "försvarar sig".
Finns dem som är så trångsynta att endast deras egon regerar och vad andra säger är antingen bra (om dom håller med) eller så är man värre än pesten.
Vad skall man säga? Det speglar verkligheten helt enkelt inte sant?

Flyger någon på en utan ens en förankring i verkligheten så bryr i alla fall inte jag mig.
Tar någon illa upp av de jag säger så har dom antagligen inte förstått vad jag menade, jag är inte ute efter att "hoppa på" individer men jag kan ibland säga salta saker. Dock i ett sammanhang.

Jag är otroligt mycket emot censur, troligen mer emot de än dig Maria eller har jag fel?

Så detta är bara en synvinkel på saken, min. Men jag backar upp dig i de du säger, var inte en sån mjukis att du måste fråga innan du själv bildat dig en uppfattning om en så här självklar sak *ruskar om dig och kollar om du har puls*

Skrivet av TSS, 2006-07-26 22:17

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.