En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

Aj, aj och åter aj......

Sitter här och tycker såååå synd om mig själv. Hade en heldag tillsammans med Lotta igår och vi hade riktigt kul. Först var vi hemma hos henne, softade till lite musik, snackade och hade riktigt kul. Efter lunch kom vi överens om att sticka ner och bada lite. Vi packade ner lite smått och gott att äta och dricka. Snart låg vi och njöt av solen och allt var perfekt. Så beslöt vi oss för att bada och det var inte så bra beslut, men vattnet lockade och klart att svalka sig var ett måste. Vi rusade ut i vattnet och busade runt som vi alltid brukar göra. Plötsligt när vi vilda runt där i vattnet så kände jag hur det gjorde ont under foten och jag gav till ett tjut. Lotta kollade på mig med stora ögon och frågade vad som hände. Då visste jag inte vad som hade hänt men jag tog mig upp på stranden och när jag kom upp där såg jag hur det blödde. Lotta kollade och kom fram till att vi fick allt åka iväg och få det kollat eftersom hon tyckte att det såg ut som att det fanns glas kvar i såret. Så det blev en lång väntan på sjukhuset men till sist kom jag in och blev undersökt. Jodå, det fanns en glasbit kvar i såret och den blev utplockad och jag blev sydd med 3 stygn. Blir så arg på människor som slänger skräp över allt och speciellt skräp som kan skada andra människor eller djur. Men nu finns det inte så mycket att göra mer än att låta det läka och det tar inte så lång tid, stygnen tas om en veckas tid ungefär.

Idag blir det en slappdag och inget annat. Har nyss skapat ett konto på Pokerstars och försöker spela ihop lite där också men svårt är det*S* Saknar min motspelare men han har säkert en kul tid, för han skulle iväg och kommer hem idag någon gång antar jag. Hoppas verkligen han har haft kul.

Nu ska jag spela vidare. Önskar alla en underbar helg och njut allt ni kan

Skrivet av LoveAngel666, 2006-07-29 11:33

Stackars tösa de var synd om dig idag *ger en inbjudande famn att krypa in i*

Själv sitter jag en sväng och försöker att inte somna, är i götet hos en polare och skall se en film innan jag åker hem. Med lite tur ses vi där vid någon av siterna, lycka till och oroa dig inte för på pokerstars kan man överföra till varandra så då kan vi spela på högsta nivå ;)

Hörs sen då och ha de fint otursfågeln, har faktiskt saknat dig ;)

Skrivet av TSS, 2006-07-29 20:40

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.