En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

Hur något som händer förändra en.....

Fick en del tankar igår, dom bara dök upp som gubbe i lådan och fyllde min skalle och skakade om mig rejält. Nu är det ett tag sen mitt ex gjorde som han gjorde, då precis i det ögonblicket så trodde jag inte att det påverkade mig på det sättet att det gjorde en förändring i den personen jag var utan endast påverkade mig genom att göra ont och skapa miljoner frågor i min skalle. Men jag har märkt nu sen ett tag tillbaka att det har påverkat mig som person och förändrat mig. Förändrat mig till någon jag egentligen inte känner igen. Jag har alltid varit en sprudlande, positiv och en tjej som alltid trott gott om dom flesta och litat på vad dom säger, men sen detta med mitt ex så har det förändrat mig till en tänkande, försiktig tjej som har så svårt att tro på vad andra säger åt mig. Jag kan inte se det dom säger som sanning utan som en massa nonsen. För om någon säger åt mig hur underbar dom tycker jag är så blir det en blockering och tankar dyker upp, om jag nu är så underbar varför gjorde han som han gjorde? Jämför mig med andra hela tiden, blir så osäker på den jag är. Jag har varit en person som alltid har haft lätt för att prata med andra och nu blir jag tyst istället, rädd för att tränga mig på, rädd för att uppfattas som en jobbig person. Jag kan se det själv så tydligt och det är orättvist mot dom som egentligen bara vill mig väl.

Har tillbringat en del tid vid pokerborden tillsammans med en av dom charmigaste personer jag råkat ut för, han är verkligen toppen och förstående på alla tänkbara sätt, men trots det så blir jag osäker och tvivlar så otroligt mycket på vad jag kan tro på och inte tro på. Har även märkt att jag är en usel förlorare och kan gnälla mer än vad som behövs, men det är antagligen för att jag upplever det som att allt jag gör och allt jag upplever är så fyllt med otur så inget kan bli bra. Så dumt, jag vet men inget som jag kan göra så mycket åt just nu i alla fall. Hur hittar man tillbaka till den man en gång var? Hur lägger man allt det dåliga bakom sig och vågar vara den man var tidigare, våga tro och drömma om det man trodde och drömde om tidigare? Detta är faktiskt mycket jobbigare än vad jag trodde att det skulle bli, men jag kan inte heller ge upp eftersom jag minns mina drömmar även om jag inte vågar drömma dom längre.

Skrivet av LoveAngel666, 2006-08-03 08:59

åh gumman då nog blir vi förändrade av såna erfarenheter, när allt rycks ifrån oss och drömmarna skjuts till framtiden.
Även jag är idag en annan person för denna tiden som flutit förbi har kostat mig så mycket, så många svek.
Men du undrar också hur man hittar tillbaka? Hur man återfår glädjen, styrkan och blir som den man vill vara?
Jag vet inte hur du vill göra eller vad du behöver. Men jag tror jag vet vad jag behöver och de är vad jag drömmer om. Kanske saknas något liknande hos dig? Som kan tvätta bort en del av smärtan men även bygga glädje på nytt?
Något som skapas genom värme men som du kan tro och lita på, tillit kan förintas men de kan byggas upp också.
Det är som en kedja, en länk är värmen och glädjen. En annan tilliten och tillsammans bygger dom upp dig.

Skrivet av TSS, 2006-08-03 14:10

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.