En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

En fredag fyllde med tankar, känslor och blääää.....

Igår var inte en av mina bättre dagar, men jag klarade mig igenom den också. Den började inte så dåligt men blev en ganska jobbig fredag. Allt började med att Lotta ringde mig. Mitt ex hade tagit kontakt med henne för han behövde prata med mig och eftersom jag ändrat alla mina telefonnummer så kunde han inte ringa mig. Lotta undrade vad hon skulle göra om han ringde igen och jag sa åt henne att säga att jag inte vill prata med honom eftersom det faktiskt inte finns något att prata om. På eftermiddagen kom Lotta och hennes kille och hämtade mig, vi hade en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans, åt gott, gick ut en sväng och sen hem till Lotta. Jag var hemma igen strax efter 22 och när jag öppnade min dörr så låg det ett brev på hallmattan. När jag tog upp det såg jag att det var hans handstil och jag visste inte om jag ville eller skulle läsa det, men beslöt mig för att läsa det för att se vad han hade att säga. Hur jag reagerade på det han skrev kan jag faktiskt inte sätta ord på men det fyllde mig med tankar och känslor, var riktigt jobbigt att hantera. I brevet skrev han en vag ursäkt om varför det blivit som det blivit, hur otroligt mycket han ångrade sig för som han skrev så dom två åren vi haft tillsammans var dom finaste åren han någonsin haft. Han undrade om jag kunde förlåta honom och om det fanns en chans att vi kunde hitta tillbaka till det vi hade tidigare. Vad då hitta tillbaka till det vi hade tidigare? Jag släppte aldrig det, det var han som gjorde det. Hur har han bara mage att komma och be om något sådant? Förlåta honom, hur ska jag kunna det, han bröt det förtroendet, den kärleken, allt det fina som fanns mellan oss för han ville leka med någon annan. Har haft en natt i helvetet kan jag nog säga, så mycket som revs upp igen, så mycket känslor som fullkomligt övermanade mig. Det enda jag vet med säkerhet är att jag kan inte förlåta honom, även om jag forfarande älskar honom. Det kan aldrig bli vi igen. Han är anledningen till så stora förändringar i den personen jag är och det är jag just nu ganska tacksam för, eftersom det gör att jag inte ens kan tänka tanken på att förlåta honom, han har förstört min tillit till andra människor. Han är så full av lögner så han tror på dom själv. Varför kan han inte lämna mig ifred? Han gjorde sitt val och han måste ha insett att där inte finns en chans att jag kan förlåta honom. Jag har alltid visat honom vem jag är så han vet om att ett sånt svek som han gjorde är något jag aldrig kan förlåta. Vad ska jag göra? Ska jag besvara hans brev? Ska jag bara strunta i det? Just nu vet jag inte så mycket mer än att det gör ont, men svaren kommer antagligen till mig förr eller senare.

Skrivet av LoveAngel666, 2006-08-05 13:06

Hej hjärtat här från mölndal innan vi smiter ned mot staden.
Jag lånade en dator och kollade om du skrivit något, de var ganska ledsam läsning såklart.
Jag minns ju du ville inte läsa vad han hade att säga, men kunde inte låta bli.

Nog hade jag redan innan förstått vad de skulle stå där, eller vad han skulle sagt över telefon om han kunnat ringa. De var väntat om man säger. Du klarar stå stark emot de vet jag men inte blir de direkt lättare för de, är ledsen jag inte kunnat finnas till och ge ett stöd men jag hoppas verkligen Lotta kunnat de.

Låt ingen vad ursäkt trycka ner dig, känn dig inte söndersliten av känslor för honom för du vet att du älskar något än de han var.
Ärligt talat så sket de sig för honom och "bimbon" så skall han inte ha mage att komma krypande, eller vad säger du?

Du skall inte besvara brevet, du skall strunta i det och faktiskt känna en njutning eller en tröst i att du inte bemödar dig att svara. De får bli hans plåga. Läs inte fler brev gumman.

Många varma kramar från en som saknar dig
Vi hörs snart hoppas jag

Skrivet av TSS, 2006-08-05 21:34

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.