En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

Första arbetsdagen efter semestern....

Idag var det dags att återvända till vardagen. Kändes ganska okej även semestern inte riktigt varit vad jag trodde den skulle vara. Dagen har varit ganska seg men äntligen är den slut och kvällen är min*L* Ska snart på att fixa något att äta och sen blir det en avkopplande kväll.
Har funderat massor på mitt ex och vad jag ska göra. Kom fram till att jag inte kommer att besvara hans brev. Varför lägga kraft och ork i något som bara kommer att bli en ond cirkel av smärta. Det bästa jag kan göra är att göra det jag höll på med, lägga den tiden bakom mig och försöka skapa en ny framtid. Vad den kommer att innehålla återstår att se men det viktigaste är att den innehåller saker som får mig att må bra och ger mig kraften att läka. Har även beslutat om han skickar fler brev kommer jag att återsända dom till honom olästa, så kanske han förstår.
Ska inte påstå utan att det fortfarande gör ont och jag älskar honom fortfarande, för det gör jag, men jag har insett vad som är bäst för mig och just nu så är jag självisk och tänker bara på mig. Han får må så dåligt han vill för han gjorde sitt val. Jag är ingen valmöjlighet för honom längre, det valet har han frånsagt sig för all framtid. Nu är det jag som gör mina val och har mina valmöjligheter och han finns inte där bland dom.
Lotta ringde mig när jag hade lunch och han har varit i kontakt med henne igen, bönade henne om att be mig att svara på hans brev, bönade henne om att försöka övertala mig att ge honom en chans till, men Lotta vet vad jag tycker och sa det åt honom, så nu får vi se om han lägger av att kontakta henne igen. Tycker det är synd att Lotta ska behöva ta den biten, men hon sa att det är helt okej och om han ringer när hennes kille är där så ska han få svara istället. Med tiden så slutar han förhoppningsvis annars får vi tillsammans få honom att lägga av.
Lätt att sakna det man själv valt bort och när det då går upp för en att det man valde bort är det man egentligen vill ha, då är det försent och det finns inget mer att göra. Ett råd till alla läsare i all välmening, tänk er för innan ni fattar ett beslut som kan påverka er för resten av livet. Ett val du gör kanske aldrig går att göra ogjort och därför så gäller det att tänka mer än en gång på dom valen du ställs inför.

Skrivet av LoveAngel666, 2006-08-07 17:40

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.