En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

Smygskriven text under arbetstid......

Sitter på jobb nu, önskar egentligen att jag var hemma faktiskt. Vaknade efter en ganska orolig natt med en huvudvärk som nästan fick skallen att explodera. Kände mig lite som snubben på reklamen som vaknar med en enorm skalle bara det att några huvudvärkspiller gjorde inte så min skalle krympte och kändes bättre*S* Får se om jag pallar med hela dagen idag annars åker jag hem tidigare och kryper ner en stund i sängen och försöker bli av med huvudvärken.

Tankar är något skit egentligen, men på något sätt så är det antagligen ett sätt att få allt ur sig antar jag. Man maler dom fram och tillbaka och kanske något vettigt kommer ur alla dom tankarna. Just nu upplever jag väl inte det som att det kommer något vettigt ur dom alls. Det är alltid samma jävla tankar som dyker upp och det gör mig snart galen. Är det för det är frågor som jag måste få svar på eller är det för det är saker som jag måste besvara själv? Jag vet inte riktigt, allt jag vet är att det är bra jobbigt i alla fall. Men en dag kommer dom tankarna att ersättas med andra tankar, andra känslor och nya drömmar, så det gäller bara att bita ihop och fortsätta med det jag gör. Att glömma och komma över honom.

Visst finns det andra tankar än dom jobbiga, finns även tankar som får mig att le och må bra eller kanske ska säga att det finns någon som får mig att le och må bra bara genom att vara den han är. Förstående, uppmuntrande och ger mig ett så otroligt stort stöd så allt blir en aning lättare att hantera. Ett charmtroll med förmågan att framkalla ett leende även vid dom mörkaste stunderna. Just nu går han tydligen igenom något mindre bra själv och allt jag kan säga är att jag önskar så att han snart känner sig bättre. Hoppas verkligen han har sovit inatt. Ja du har funnits i mina tankar och ja jag oroar mig för din brist på sömn.

Nu får jag vara snäll och jobba lite till här, kanske jag åker hem om någon timme, beror på hur huvudet känns. Hoppas att alla har en så bra dag som möjligt och försök att se det ljusa oavsett hur mörkt det ser ut.

Skrivet av LoveAngel666, 2006-08-10 12:06

Jag skall strax bege mig hemåt men precis läst en bra stund på en sida jag tror skulle passa dig?
Kunde inte låta bli eftersom jag genast tänkte på dig när jag såg detta, verkar vara en plats för någon med dina intressen och en guldgruva av outforskad (någorlunda åtminståne) historia.

Hoppas du tycker om vad dom berättar om, och möjligheterna att faktiskt själv göra detsamma =)
http://www.serpentswall.com

Skrivet av TSS, 2006-08-10 16:23

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.