En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
LoveAngel666

LoveAngel666s bloggis

Första arbetsveckan slut. Härligt, härligt......

Nu är min första arbetsvecka slut, ljuvligt vill jag lova. Lite att göra idag så jag flexade och gav mig hem lite tidigare. Har hunnit duscha och käka lite, känns ganska okej. Lotta vill att jag ska hänga med henne och hennes kille på en fest ikväll, får se vilket det blir. Har inte riktigt bestämt mig än men kanske det hade kunnat vara kul. Är ett tag sen jag var på något sånt och Lotta anser att jag kan inte sitta hemma och grubbla en massa hela tiden. Hon har antagligen rätt, det gör inget bättre i alla fall.

Jag hade en bra kväll igår, pratade först med charmtrollet, sen kom Lotta över. Hon hade tillagat chili corn carne och vi avnjöt det tillsammans och massor av prat*S*Sen pratade vi båda två med charmtrollet och riktigt kul blev det. Lotta har varit nyfiken på honom länge nog nu så hon var ganska nöjd efter att ha pratat lite med honom och hon gav honom tummen upp. Tyckte att han verkade till att vara precis så som jag hade beskrivit honom. Han är en bra kille helt klart och han får mig alltid på gott humör och så otroligt förstående. Han förstår precis vad det är jag går igenom nu och ger mig en hel del bra råd.

Just nu sitter jag och spelar lite poker, går inget vidare bra men det är kul. Sen måste jag bestämma mig för vilket jag ska och då blir det att bestämma vad jag ska ha på. Ganska skönt att bara koppla av en stund nu efter jobb och för en gångs skull så snurrar inte 1000 jobbiga tankar i min skalle utan det är mer som en trädgård på sommaren, full av vackra blommor och underbart kvitter*S*

Hoppas alla har haft en underbar dag och får en härlig helg.

Skrivet av LoveAngel666, 2006-08-11 16:13

Hade varit en ganska fin gest om du hörde av dig gumman, eller åtminståne sa något i stil med varför du inte gör de.... Har ju ingen lust att ha en känsla inom sig man är någon anledning för de vet jag att jag inte är. Men jag hoppas ju du har de bra, bättre och bättre eller något ditåt. Ni alla där som har en tuff tid.

Skrivet av TSS, 2006-09-13 01:28

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.