En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt liv i en blogg

Ja de e åter en ny dag å på dagens lista står de städning av akvarie. Här hemma har vi 2 akvarier.

Ett 112 liters me 4 malar i för tillfället å 2 räkor, ska troligen ner å köpa lite nya fiskar senare idag.

I det andra 325 liters bor de 4 pirayor å diverse småfisk som fick vara kvar. Ja de e lustigt att pirayorna inte ätit upp dom ännu men dom kanske har vant sig vid att dom finns där. Me dom bor de oxå en miljon sniglar så jag ska försöka smussla ner en botia som kan äta upp dom, några gör de inget om de eftersom dom gör lite nytta, men snart har dom tagit över hela akvariet å de vill jag inte att dom ska göra.

Nu på morgonen har jag varit i stallet å släppt ut hästarna, ganska ansträngande då jag knappt kan andas i vanliga fall.

Senare idag ska jag ta nya bilder på bebbarna, så mina kunder har någe att kolla på. Dom e för söta när dom öppnat ögonen, funderar på om dom ska få flytta in i en större bur idag så dom kan få klättra lite eller om de ska...

Skrivet av Lovefire, 2009-01-14

Visa hela (0 kommentarer)

Ja tillslut vart de städat i våran lilla lya. Varken jag eller min sambo tycker om att diska så oftast e de höga berg av disk innan någon tar hand om de. Idag va de min älskade som stalde sig me händerna i vattnet så fick jag damma, dammsuga å torka golven. Jag fick ju lite hjälp av katterna som svansade efter mig hela tiden.

Råttan Vår e åter me sina vänner efter att ha varit ute på äventyr me killen Lucifer i en vecka. I morgon flyttar systern Sommar dit me efter hennes vecka på stora akvariet me Beelsebub, så får vi hoppas att de kommer några bebbar i slutet av månaden.

Man kanske ska lägga in lite bilder här så de verkligen blir min sida.//Lovefire

Skrivet av Lovefire, 2009-01-13

Visa hela (0 kommentarer)

Ja de så rubriken lyder i min annons på blocket. Bara för att jag sålde dom sista bebbarna i förra kullen till underpris så hör alla av sig å vill ha råttor nu. Tror att snart e alla tingade tom hanarna som jag har i den senaste kullen. Tur att innom några veckor kommer 2 nya kullar. En kull e iof redan bokad.

Å va jag skulle vilja ha den där lokalen nu. Men jag får välla fortsätta drömma om den ett tag till. Suck.

Idag e de städning som står på programet, suck igen. Tycker inte att jag gör annat än städar å städar.

Nepp bäst att jag sätter fart nu.//Lovefire

Skrivet av Lovefire, 2009-01-13

Visa hela (0 kommentarer)

Kan ju inte säga att jag gjorde värst mycke när jag jobbade. När jag väl kom dit skulle jag inte sitta vak utan bara finnas till ifall att. Har mest suttit å pratat me en kopp kaffe i handen eller kollat på tv.

Kanske att dom ringer i morgon me å de e klart att man tackar ja då till att inte göra mycke å tjäna pengar. Nu när jag inte riktigt e frisk kan de vara skönt då man e van att jobba häcken av sig annars.//Lovefire

Skrivet av Lovefire, 2009-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

Jag som satt på morgonen å gnällde om att jag inte haft någe jobb på ett tag å så nu bara för ett tag sen ringde poolen å frågade om jag kunde sitta vak i några timmar. Inte världens roligaste jobb men de e ju bättre än inget alls.

Får inte glömma å ta me mig penna å papper så jag kan sitta å skriva lite, å sen får jag inte glömma ta me mig en bok ifall jag får skrivkramp.

De mesta av ångesten jag hade i morse har lagt sig nu. Snart kommer säkert ångesten över att jag inte hunnit gjort någe hemma. Måste iaf hinna äta å diska innan jag börjar jobba, så de kanske e bäst att jag sätter fart nu.//Lovefire

Skrivet av Lovefire, 2009-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

I letandet efter den perfekta bloggen hamnade jag här.

2009 skulle vara starten på mitt nya liv. Inte för jag igentligen vill ändra så mycke på de jag har.

Det nya året startade inte alls som jag velat. Planen va att jobba, jobba å jobba men istället vart både jag å min älskade sjuka. Nu i 12 dagar in på de nya året har jag ännu inte fått tillbaka rösten.

3 jobbtillfällen har passerat. De kommer bli en jobbig februari månad utan pengar. Vilket påminner mig om att jag måste till "jobbet" å fylla i en löneraport för december. Det här tvånget om pengar gör mig alltid deppig, undrar varför???

Förutom ett jobb har jag nog allt jag vill ha för tillfället. En underbar sambo, 2 halvgalna katter, en liten men trivsam lägenhet, å min lilla uppfödning av tamråttor. Kan ju inte säga att sambon e glad åt lukten, men låter mig hållas me lite suckar å stön ibland.

Drömmen e att få tag i en bra billig lokal så jag kan ägna mig åt att föda upp div. smådjur, en...

Skrivet av Lovefire, 2009-01-12

Visa hela (0 kommentarer)