En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt liv i en blogg

Den perfekta bloggen

I letandet efter den perfekta bloggen hamnade jag här.

2009 skulle vara starten på mitt nya liv. Inte för jag igentligen vill ändra så mycke på de jag har.

Det nya året startade inte alls som jag velat. Planen va att jobba, jobba å jobba men istället vart både jag å min älskade sjuka. Nu i 12 dagar in på de nya året har jag ännu inte fått tillbaka rösten.

3 jobbtillfällen har passerat. De kommer bli en jobbig februari månad utan pengar. Vilket påminner mig om att jag måste till "jobbet" å fylla i en löneraport för december. Det här tvånget om pengar gör mig alltid deppig, undrar varför???

Förutom ett jobb har jag nog allt jag vill ha för tillfället. En underbar sambo, 2 halvgalna katter, en liten men trivsam lägenhet, å min lilla uppfödning av tamråttor. Kan ju inte säga att sambon e glad åt lukten, men låter mig hållas me lite suckar å stön ibland.

Drömmen e att få tag i en bra billig lokal så jag kan ägna mig åt att föda upp div. smådjur, en början till min lilla djuraffär. Men som allt annat så kostar de att drömma. Kan jag inte få ett ganska bra betalt jobb mellan 8 å 12 så jag kan ägna resten av dagen åt djuren. Varför inte ha ett hus me en bra källare som jag kan ha djuren i.

Å de finns så mycke jag skulle vilja göra, men så sitter jag bara här å deppar över pengar. Jag får ta å rycka upp mig lite. De säger jag nu, men så händer de inget iallafall.//Lovefire

Skrivet av Lovefire, 2009-01-12 10:05

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?