En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Lundholms bloggis

Det va ett tag sen jag skrev, men det har vart så mycket på sistone och jag har inte velat heller för att vissa har läst det jag har skrivit och det har blivit ett jävla liv för de, men nu har jag lite tid för mig själv så jag kan skriva lite vad som hänt.
Som alla har förstått så har jag inte kunnat släppa Robban och jag har kämpat för att han ska förstå det. Vilket lönade sig för nu är vi tillsammans och ska flytta ihop. :)
Vi letar lägenheter överallt och vi har vart på massa visningar. Det är en lägenhet som vi ska på visning på på måndag och den hoppas vi väldigt mycket på. Väldigt lovande faktiskt.
Det tog ett tag att få Robert att förstå att jag verkligen älskar honom och bara honom, det va han som läste min blogg och fick tok spel. Det gav sig tillslut och han dök upp på en visning som vi skulle på tillsammans och där kramade han mig och sa att han aldrig vill vara utan mig igen. Allt kändes som en riktigt kärleks film, det kändes så overkligt.
Vi...

Skrivet av Lundholm, 2008-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

Idag va de Maddes student (bästa kompisen) och det va jätte kul. Hon förtjänar verkligen en riktigt bra dag och kväll efter så mycket slit som hon gjort. Är så stolt över henne!
Men det va alldeles för varmt för att göra nånting. Höll på att dö. :P

Jag har träffat en kille... Eller ja, jag har nog gjort bort mig så det heter duga just nu...
Först träffade jag ju Jens på jobbet, va väl inte så säker på honom som en pojkvän, men iaf. Sen fick jag reda på av Therese att hon och Klas skulle para ihop mig med Alex på jobbet när vi skulle åka iväg på båten med jobbet.
Båtresan kom tillslut och jag tänkte att, eller ja jag tänkte nog inte alls för jag va så full, men det slutade med att jag och Alex strulade sen gick vi vidare till hans hytt och hade sex. Han va jätte mysig och hångla med, men resten sög ganska stenhårt!! Han kunde ju verkligen ingenting! Men full som man va så va ju allting bra just då. Haha! Han rörde mig ju aldrig så de va ju jag som gjorde...

Skrivet av Lundholm, 2008-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

Hände inte så mkt igår faktiskt. Jobbade till tolv inatt sen åkte jag hem...
Nu är jag långledig tills på måndag och det är så underbart!!! :)

Har tänkt massor nu när man fått reda på att mitt kära ex har vart otrogen mot mig, samma kväll som vi hade sex och han sa att han älskade mig så mycket.
All min ilska har gått över till besvikelse. Han säger att han inte ville berätta för han skämms så mycket och det ska han göra med all rätt. Grät i två timmar för det jävla svinet när jag fick reda på de! Så jävla patetiskt egentligen, men man kan inte rå för vem man tycker om.
Har tänkt mycket som sakt och jag vet inte vad det är med mig för egentligen så ska jag ju hata honom, men jag vill bara ha tillbaka honom just nu. Saknar honom så jävla mycket och det gör så jävla ont just nu! Vill bara få krypa upp i hans famn och han stryker mig över håret och säger att allt kommer bli bra! Vet inte vad jag ska göra faktiskt... Vill bara ha tillbaka honom tror...

Skrivet av Lundholm, 2008-05-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha och så har det snart gått en vecka igen. Snart helg och det ska bli riktigt skönt, även fast jag ska jobba på lördag. :P Har jobbat varenda helg den här månaden så nästa lön kommer nog bli väldigt härlig! :) Fick min löne spec idag och de va en liten besvikelse, fast jag va iofs sjuk förra månaden. :( Mindre roligt. Men iaf...
Hmm...
Robert och jag har verkligen pratat ut om allting efter vårat "vi gör slut" snack för två veckor. Känns jätte mycke bättre nu. Han förstår mig bättre varför jag är som jag är, men snart är jag tillbaka som samma gamla vanliga Sara som alltid är glad. ;) Kanske tom kan träffa honom igen då. Eller ja, har redan träffat honom när jag va ute och gick i söndags och det kändes jätte skönt att få krama om honom igen. Är inte helt över honom än, men det kommer och går som vanligt. Är väl ganska vanligt tror jag. Är ju van att vara själv sedan innan så det va inte så jobbigt som jag trodde att de skulle bli. Är bara tacksam att...

Skrivet av Lundholm, 2008-04-24

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är en ny dag. Har fått sovit ut nu så jag är utvilad igen.
Annars är det en tvätt dag, mindre roligt faktiskt, men det är ett måste... Mina favorit jeans är där i så dom måste tvättas. :) Vill ha dom nu! ;P
Klockan 3 är det dags för massage. Fick ta syrrans tid för hon har besök den här helgen, men tror att hon gav den till mig för att jag är lite ledsen just nu. Men det ska bli helt underbart, men rygg är helt cp just nu. Har så jävla ont, känner mig som en 80-åring. :P Haha... Kanske inte så bra. Sen är det en barndomskompis som är massören så det ska bli kul att ta igen lite tid. Fattar inte hur han har orkat gå den utbildning som han gick. 6 månader intensiv utbildning så det var väl typ jätte jobbigt. Massor med plugg också. Usch... Längtar inte tillbaka till skolan.
Annars har det inte hänt så mycket roligt här faktiskt. Har städat bort allt som påminner om Robert. Va lite jobbigt, men ett måste just nu för att jag ska klara mig att gå vidare. Tar...

Skrivet av Lundholm, 2008-04-12

Visa hela (1 kommentar)

Jaha, vad ska man säga...
Nu är det slut iaf...
Var för det bästa för oss båda två, men det gör fortfarande ont långt där inne.
Han säger att han gjorde slut för att han är inte lika mogen som jag är och för att han inte kan/vill. En klyscha som vanligt.
Vet inte riktigt vad jag gör för fel för att jag bara ska bli dumpad. Jag håller mig borta och hör inte av mig för mycket för att han ska få tid och för att han ska höra av sig också, men ändå så blir det såhär varenda gång. Fan vill ju ha barn snart och verkligen satsa på en framtid.
Hatar att vara själv och singel, men det är väl något man får lära sig att göra bara. Har inga egentliga problem med att vara själv, men det är ju alltid jobbigt i början efter ett förhållande. Fattar inte heller varför killar ska dra såna saker som att det inte är mig utan han och att han inte har träffat ny fast han egentligen har det. Fan va ärlig istället så man kan hata honom istället för att tråna efter...

Skrivet av Lundholm, 2008-04-11

Visa hela (1 kommentar)

Jag och min pojkvän har vart tillsammans i 6 månader på söndag. Det är väl något? Speciellt.
För mig är det de för det är mitt andra förhållande som hållt såhär länge. För han verkar det bara vara ännu ett förhållande som når 6 månaders gränsen. Han har bara haft långa förhållanden innan mig.
Men man ska väl anpassa sig lite efter det nya?
Jag är en väldigt osäker tjej som aldrig riktigt haft ett bra förhållande, det har både innehållt otrohet, lögner och hårda slag. Vilket gör att jag har väldigt svårt att lita på folk, speciellt dom som blir mina närmaste, dvs min pojkvän. Detta gör att jag blir extremt svaEn artsjuk och blir sur väldigt lätt för egentligen små saker. Men på sista tiden så har det varit ett antal killar som har flörtat med mig och försökt att jag skulle göra något med dom, vilket jag inte har gjort. Men pga desse situationer så har jag insett hur mucket jag verkligen älskar min pojkvän och att jag borde lita mer på honom än...

Skrivet av Lundholm, 2008-03-28

Visa hela (1 kommentar)