En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Lundholms bloggis

Ännu en vecka...

Jaha och så har det snart gått en vecka igen. Snart helg och det ska bli riktigt skönt, även fast jag ska jobba på lördag. :P Har jobbat varenda helg den här månaden så nästa lön kommer nog bli väldigt härlig! :) Fick min löne spec idag och de va en liten besvikelse, fast jag va iofs sjuk förra månaden. :( Mindre roligt. Men iaf...
Hmm...
Robert och jag har verkligen pratat ut om allting efter vårat "vi gör slut" snack för två veckor. Känns jätte mycke bättre nu. Han förstår mig bättre varför jag är som jag är, men snart är jag tillbaka som samma gamla vanliga Sara som alltid är glad. ;) Kanske tom kan träffa honom igen då. Eller ja, har redan träffat honom när jag va ute och gick i söndags och det kändes jätte skönt att få krama om honom igen. Är inte helt över honom än, men det kommer och går som vanligt. Är väl ganska vanligt tror jag. Är ju van att vara själv sedan innan så det va inte så jobbigt som jag trodde att de skulle bli. Är bara tacksam att jag har honom som min vän. Även fast det inte riktigt är så än. Tycker om honom så mycket och jag längtar till den dagen då vi kan sitta som två kompisar och bara kolla på tv. Vet att han finns där för mig om jag behöver honom, det har han själv sagt. :P Han vill verkligen att jag ska finnas kvar i hans liv så jag har väl gjort ett bra intryck kan jag tänka mig. Hehe. Men det känns bra för då har jag inte förlorat honom helt. Även fast jag inte kan vara hans vän just nu så kommer det en tid då jag kan det.
En annan sak som jag är lite glad är över är att jag och Jens har börjat prata mer och det känns bra. Vi myste lite i helgen när vi jobbade och det var mysigt kan jag säga. Kramades bara, men bara att få känna närhet igen va värt mycket. :) Ska träffas nu i helgen om han mår bättre vill säga så då blir det säkert mera mys och jag längtar faktiskt. ;)
På tal om annat nu, en kompis till mig ska ha barn!!!
Fattar inte riktigt det än, men ja... Upp till honom. Jag anser att det är ett mycket dåligt val av honom, men om han inte säger till sin tjej vad han känner så blir det som blir. Och nu är det försent att göra nånting åt det. Han vill ju inte ens ha barn med henne, men håller käften om det. Jag blir så jävla arg på honom! Visst det är en tjejs beslut, men killen har ju iaf nånting att säga till om. Det handlar om ett till liv, ett helt ansvar på sina axlar. Man kan inte bara göra nånting nu för att man känner för det, man måste tänka sig för innan man gör nånting.
Men men... Finns inte så mycket jag kan göra för honom nu, men han har gjort sitt val, sitt "snedsteg" om jag får säga så och jag känner honom så bra att jag kan säga att han kommer ångra sig.
Nu är det dags för sängen för mig, blev sent igår och jag börjar 6 imorrn bitti och jag måste åka senast halv så det blir en till tidig dag imorrn. Mindre kul...
Hade bäst!!
/Lundis

Skrivet av Lundholm, 2008-04-24 21:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?