En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Lundholms bloggis

Studenten idag då. :)

Idag va de Maddes student (bästa kompisen) och det va jätte kul. Hon förtjänar verkligen en riktigt bra dag och kväll efter så mycket slit som hon gjort. Är så stolt över henne!
Men det va alldeles för varmt för att göra nånting. Höll på att dö. :P

Jag har träffat en kille... Eller ja, jag har nog gjort bort mig så det heter duga just nu...
Först träffade jag ju Jens på jobbet, va väl inte så säker på honom som en pojkvän, men iaf. Sen fick jag reda på av Therese att hon och Klas skulle para ihop mig med Alex på jobbet när vi skulle åka iväg på båten med jobbet.
Båtresan kom tillslut och jag tänkte att, eller ja jag tänkte nog inte alls för jag va så full, men det slutade med att jag och Alex strulade sen gick vi vidare till hans hytt och hade sex. Han va jätte mysig och hångla med, men resten sög ganska stenhårt!! Han kunde ju verkligen ingenting! Men full som man va så va ju allting bra just då. Haha! Han rörde mig ju aldrig så de va ju jag som gjorde allt jobb. :P Såklart så slänger jag ur mig "Är du oskuld?" Hahaha... Och han svarade "Ja." Typ som om det inte vore nånting. Skämdes som en jävla dåre, men kände mig lite stolt ändå att få vara den första sådär för någon. Dagen efter så fortsatte vi bara dricka oss fulla sen va de inget mer än att Jens va skit sur. Det va han som hade sagt att vi skulle träffas UTAN några förbindelser för att se om de skulle kunna bli nånting. Men då hade jag ju inte gjort något fel eftersom han själv hade sagt utan några förbindelser. Men iaf...
Helgen innan båtresan så träffade jag en kille, Martin. Vi började träffas under veckan, kysstes gjorde vi ju, men inget mer.
Känner mig som en jävla slampa, men jag klarar inte av något som helst förhållande just nu. Spelar ingen som helst roll vem det är för jag har fortfarande Robban kvar i mitt lilla huvud så jag känner mig skit elak mot alla inblandade, men alla vet att jag inte kan/vill något sånt just nu. Alla förutom Martin för han tror nånting mer, men jag kan inte... Trodde jag skulle klara av det, men så fort han kom i närheten så tänkte jag på Robban. Usch, vilken hemsk människa jag är! Usch...
Vet inte riktigt vad jag vill eller vad jag kan. Martin är en jätte fin kille, men det går inte när jag tänker på någon annan. Det funkar bara inte då... Tyvärr.
Usch... Jag är verkligen en dålig människa...

Skrivet av Lundholm, 2008-06-06 23:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?