En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

MEMEs bloggis

Hatar känslan av att sakna dig, trodde inte att jag skulle kunna sakna någon såhär.
Jag vet att det känns bra mellan oss så fort jag träffar dig. men de är så jobbigt att veta att du är så många mil bort. Det blir inte bättre av att du suger på att snacka i tel och nästan aldrig säger något sött. Om ett distansförhållande ska fungera måste man ibland säga något sött på tel annars kommer det aldrig fungera. Distansgrejen gör oxå att jag blir osäker på så mycket annat, tex: kommer jag kunna vara trogen? Kommer du? Är vi tillräkligt lika?(jag snackar helatiden, du är så tyst, kanske har för olika intressen m.m)Är du verkligen kär? Är jag? HATAR DETTA. Egentligen är jag säker på att jag vill ha dig, och att allt är bra men jag vet inte om jag nöjer mig med att bara träffa dig varrannan helg ibland varfjärde. ;/
Vad vill jag ens. Ena stunden känns allt så himla bra, nästa stund vet jag inte alls. Hatar att vara kär. :S

Skrivet av MEME, 2008-06-17

Visa hela (0 kommentarer)

Vart tog det fina vårvädret vägen?
Typiskt svenskvår-sommar att det är fint en vecka & sen blir det pissväder två veckor sen är det fint några dagar sen dåligt igen. Egentligen är jag den sista som borde klaga på vädret eftersom jag fått mina veckor i thailand. Men allt blir ju så mycket roligare när man kan vara ute & slipper ha tre tjocka tröjor & ändå frysa!

På onsdag ska jag börja jobba på ett nytt jobb, det ska bli riktigt spännande! Känns skönt med lite omväxling, inte ha samma arbetsmiljö & samma arbetsuppgifter helatiden. Jag är ganska ombytlig av mig & gillar inte att bara stå & trampa på samma gamla ställe för länge. Älskar förändringar & utmaningar så detta kan nog bli bra. Även fast det varit bekvämt att alltid haft koll på läget på det förra jobbet som jga varit på i 2år nu. Men jag tänkte så här, att om jag skulle stannat där längre så skulle förmodligen haft svårare att sluta. Typ fastnat.

/ ME

Skrivet av MEME, 2008-05-19

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vill inte vara utan dig, men vi kanske är för olika för att det ska vara vi?
Så sjukt jobbigt att man alltid ska lyckas falla för motsattser!
För vi är egentligen jätteolika, finns inte många grejer som vi tycker lika om. Rädd att detta kommer bli ett problem. Dessutom blir jag jätte osäker när du aldrig säger vad du känner.
åååh, varför ska det alltid kännas pissig att vara kär? Om jag nu är det...

Skrivet av MEME, 2008-05-04

Visa hela (0 kommentarer)

Nu var det jättelänge sen som jag skrev här senast, inte haft tid eller tillgång till dator så jag har helt enkelt inte haft möjligheten. Nu ska jag försöka skriva oftare.

Så skönt med vår! Härligt att kunna använda tunnare kläder och sommr skor. Tråkigt bara med alla skavsår som kommer nu när man ska gå in de nya vårskorna BARFOTA :)
Smarta dom som sätter på skavsårs plåster direkt eller börjar använda skorna med strumpor i först. Jag är inte en av dom, tyvärr har redan fötterna fulla av sår.
Men vad gör det när våren har kommit? :)

Skrivet av MEME, 2008-04-22

Visa hela (0 kommentarer)

nu är det så att jag & min älskling åker till thailand i 7 veckor på lördag. Jag kommer troligtvis inte blogga något alls under resan, utan då blir det resedagbok istället! :)
Det känns rätt skönt faktist att slippa denna lilla skithåla ett tag (för samhället där jag bor är INTE stort). Det är riktigt pirrigt i magen just nu! Shit alltså flyga så sjukt många timmar, hur ska de gå både jag och min polare är sjukt flygrädda. Sen ska vi klara oss på egen hand. Ja de blir inte minst en upplevelse! Fast jag tror att det kommer gå bra. Vi är så förberedda, inte minst med våra fula magväskor! HAHA! =p

Nu blir det duschen!

/ puss lovers

Skrivet av MEME, 2008-01-31

Visa hela (0 kommentarer)

Juste en grej till, orka ens tänka på dig. Du är en riktig no one och jag vill egentligen inte ha något med dig att göra. Helt obetydlig är du i mitt liv. Ändå tänker jag på dig och blir sur när du hör av dig och ännu surare när du inte hör av dig.. Du är som skräp mat, känns väldigt bra för stunden men håller inte i längden och efter för mycket av dig får man bara dåligt samvete.
resten raderar jag för detta är inte tänkt som ett hatbrev, utan kände bara att jag behövde sätta punkt.

Nu känns det bättre, okey hejdå igen. Nu ska jag göra ett till försök att packa och sen träna!

/ puss

Skrivet av MEME, 2008-01-29

Visa hela (0 kommentarer)

Först vill jag bara säga grattis till min underbara mamma som fyller år idag! Du är helt underbar och jag älskar dig massor! Tack för att du är den du är! :D

Idag var jag uppe med tuppen, mamma fyller år idag så jag fixade lite frukost på sängen! Sen hade jag lovat bort min lediga förmiddag till lillasyrran. Var med henne till skolan och kollade på henne när hon åkte skriskor. Kändes lite pissigt att sitta i en kall ishall när jag kunde legat i min varma säng och sovit lite till... Fast de känns rätt skönt just nu att jag hunnit uträttat en heldel redan och vanligtvis när jag är ledig sover jag bort halva dagen.

Fikade med mormor & mamma förut, det var mysigt att träffa mormor är ju inte varjedag precis. Min mormor är så härlig så frimodig och spontan, säger precis det hon tänker och ibland kan det bli lite tokigt. Ett exempel på detta var förut när vi fikade då pratade vi om min lilla kusin som har en utlänsk mamma och mormor säger "ja han är så söt min...

Skrivet av MEME, 2008-01-29

Visa hela (0 kommentarer)

kul med vinter när det bara är kallt och inte ens snöigt. Utan bara massa slask. Tillsaken blir det inte bättre när alla är likbleka och ser ut som döda fiskar som flutit upp till ytan.
Nej det ska verkligen bli skönt att lämna sverige i 7 veckor. Sen när jag kommer hem igen kan man börja använda vårjackan igen! UNDERBART! :D

Nej nu ska jag sätta fart och städa lite, skulle hinna träna idag också men det lär jag ju inte hinna. Finns nog ingen som är så bra som jag på att skjuta upp saker. Hade tänkt att skriva några rader om min helg också men eftersom jag inte gjort något vettigt utan bara massa dumheter tänker jag hoppa det!

/ F

Skrivet av MEME, 2008-01-28

Visa hela (0 kommentarer)