En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

MLiMATTSSONs bloggis

Nu avslutar jag mitt medlemskap på bloggis.
numer finns jag på blogg.se med samma användarnamn.

Skrivet av MLiMATTSSON, 2008-03-28

Visa hela (0 kommentarer)

Som en del av er kanske vet så blev th's hela turné inställd på grund av att sångaren Bill fått en cysta på stämbanden. Operation och behandling skjuter upp på turnén. Det är ju inte så kul eftersom jag och massa andra fans har väntat på det här i evigheter. Men ja, det är ju bättre att grabben blir frisk. Annars finns ju risken att han aldrig kan använda rösten igen. Och det är ju nnu sämre. Och nya datum kommer. + Att biljetterna som skulle ha varit till nästa torsdag gills även till den nya konserten.

Vi har inte ställt in vår resa till huvudstaden dock, inte än. Emma ska upp dit ändå med sin syster. Jag vill träffa ungen någon gång så jag ska prata med mammi om det. Tror hon kommer gå med på det. Hon sa att det inte skulle bli någon ledighet först men sen så berättade jag att Emma skulle dit och vi tänkte träffas där så vi får göra det någon gång, eftersom gång på gång har det blivit uppskjutet. Då ändrade sig mammi och sa; Okej, vi får prata om det...

Skrivet av MLiMATTSSON, 2008-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jupp. Min hårmakeover är done.

Och så förbannat nöjd blev jag.

Sanne är kung! Älskar dig.

före

efter (jag är till höger)

Skrivet av MLiMATTSSON, 2008-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Hallo igen. Det blir mindre och mindre 'bra' inlägg av mig. Har inte haft något intressant att skriva om direkt. Men nu är det lite saker ni kommer få höra om.

+ För det första så ska jag göra hemmagjorda cupcakes med glasyr och allt. Aldrig att jag äter dem själv men jag tänkte sälja. To make som money. Japp. Jag har länge letat efter en muffinsform som man kan sätta formarna i så det blir sådan där uppbuktning på cupcaken. Det visade sig igår att min moster Jessica hade precis en sån form hemma som jag då ska få låna. Snäll den männsikan.

+ Nästa är att Sanne gör min dag helt och hållet och kommer hit sen. Ovärderlig är hon verkligen! Vi ska färga mitt hår idag och busa lite. Sen ska hon sova här. Kul kommer det bli i alla fall kan jag lova! Puss på henne.

- Är att Johanna åker ner till Målsryd just nu och jag kommer inte få träffa min älskade skitunge till syster för än på torsdag. Sakna henne kommer jag göra hur mycket som helst. Kramade henne hej...

Skrivet av MLiMATTSSON, 2008-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Vill inte bo hemma längre.
Nej.

Men rena tanken på att redan flytta är absurd. Men jag vill inte bo hemma längre. Jag vill inte.

Nu vet ni det.

MLi

Skrivet av MLiMATTSSON, 2008-03-17

Visa hela (0 kommentarer)

Ja ni. På måndag sker det. Skolan börjar igen för MLi efter fem veckors underbart upphåll! Jaja, men man får se det positivt. Jag brukar konstigt nog alltid, varje gång man ska börja skolan igen efter ett uppehåll, få ångest.

Jag skojar inte. Den ångesten som kommer smygandes på söndagkvällen är hemsk! Börjar dock få kontroll på den känns det som. Det är asjobbigt. Tror jag har prestationsångest. Gymnastiken är värst. Eftersom jag, som ni som redan läst mina tidigare inlägg, hade gips i tre månader så var jag inte med på idrotten. Nu så vill jag så gärna vara med, bli bättre, men det går fan inte. Jag vet inte vad som händer med mig. Jag har sådan negativ, äcklig och ful inställning till den här idrottstimmen. Jag brukar ju inte vara sån! men det ska bli ändring på det nu! Jag lovar!

Ja, det känns bättre nu när jag skrivit av mig detta. Konstigt nog. Det är ju bara ord. Jag har ju inte sagt något direkt.

JAG EMELIE MATTSSON LOVAR ATT BLI BÄTTRE PÅ...

Skrivet av MLiMATTSSON, 2008-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Sådant här blir jag så förbannad på. Det är så lågt!
Visst man kan ha sina disskutioner med sin bästa vän, för att rensa luften liksom.
Men att svika någon gång på gång gör mig riktigt arg.
Att lova det man inte kan hålla. Göra nya löften för att senare den dagen
bryta det igen. Så jävla lågt. Och sedan att inte medge att man gjort fel, trots att man vet det?

UH!

Och nej, det är inte mig det handlar om. Min kompis nu fd kompis höll på och strulade med min kompis brorsa och de gick bokstavligt talat runt och skröt om vad de hade gjort. Kompisen hade gått iväg min kompis för att gå med brorsan. Och igår kom den sista droppen som gjorde att bägaren rann över.

'--- är död' fick min kompis i ett sms. Hon blev helt förkrossad, började skaka. Vad händer? Lite senare så fick hon ytterliggare ett som sa att det var ett skämt och kompisen levde. Min vän frågade varför i helvete varför hon höll på som hon gjorde och till svar, inte helt oväntat kanske:...

Skrivet av MLiMATTSSON, 2008-03-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hallo igen.

Annapalaa i min klass och jag har startat en liten nyttoklubb. Båda har börjat powerwalka till och från praon. Jag har faktiskt lyckas gått ner 1-2 kilo, jag började powerwalka lite innan henne men ni ska se att det snart kommer rinna kilon av henne med.

Jag är rätt nöjd över mig själv som faktiskt orkat fortsätta med detta i mer än si så där två veckor. Mitt nyårslöfte var att gå ner i vikt med fem kilo. Även palaa är vittne till detta. Men om jag fortsätter så lär det bli mer. MLi like!

Idag så ska jag återigen gå till skolan. det är fem hundra meter ungefär. Sedan efter ska jag direkt gå till sporthallen vilket är ungefär två kilometer. Det bli nog rätt lagomt, kommer bära på en skapligt tung sportbag dit.

Väl i sporthallen ska jag träna mina pojkar, vilket faktiskt är fysiskt ansträngande, så det är ju ett plus. Sedan direkt efter det ska jag träna själv och i födelsedagspresent till Sara så lovade jag henne att (i alla fall jag)...

Skrivet av MLiMATTSSON, 2008-03-06

Visa hela (0 kommentarer)