En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

What you see is what you get

ingen vill slicka på en hund.

Nu sitter jag här i rummet och lyssnar på musik och tittar på när älskling sover. Han är så otroligt söt när han ligger helt avslagen här i sängen.

Mamma sorterar sockor. Mycket bra och Mathias håller på grillar korv så vi ska väl så småningom äta lite och sen ska jag och gulle ta mammas bil och fara till Verra och hålla henne sällskap för hon verkade vara lite nere så att. Men idag har jag faktiskt inte gjort så mycket men jag känner mig ändå rätt duktig på något vis. Steg upp där vid 10 och sminkade mig fotograferade ungarna och lite mig själv också faktiskt måste jag erkänna. Sen photoshopade jag ett par bilder. Vart nog lite småsnyggt om jag får säga det själv. Sen efter det så lagade jag sandwich åt mig med smör, phiadelphia, ost, skinka och sallad på. Himla gott var det. Sen såg jag lite på Beverly hills och sen kom Tim hit efter att han haft en hård natt ute på krogen. Ja håhå jaja.

Sitter och lyssna på Bruce Springsteen. Så härlig musik så...

Skrivet av MaaliinN, 2008-03-08

Visa hela (0 kommentarer)

Varför händer det här mig nu? Det är så svårt.

idag var jag i skolan. Vi såg på en film som heter Sicko. En dokumentär av Michael Moore om sjukvården i Amerika. Den visar verkligen hur hemskt det är. Man ska vara riktigt glad att vi bor i Norden!

Nu väntar jag på att TIm ska komma efter mig så ska vi fara efter Madde, sen far vi väl till Mug en stund tror jag så ska vi träffa Maddes pojkvän Luan också. Måste väl även köpa mera ciggaretter idag. Fast min såkallade ekonomi skulle inte gilla det. Men nu får det vara så.

Skulle verkligen inte orka fara till skolan imorgon. Mår inte alls bra nu ikväll egentligen har världens huvudvärk. Men det går nog över tills imorgon. Men jag skulle behöva till arbetsförmedlingen. Men grejjen är ju att det stänger klockan 4 och då slutar jag. Måste skaffa mig ett sommarjobb och se om dom har ett kvällsjobb eller nått åt mig så jag har någonting att göra efter skolan och jag behöver pengar också. Sen behöver jag...

Skrivet av MaaliinN, 2008-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

Jag älskar dig Tim. Jag kan inte lova att älska dig förevigt men jag ska försöka. Det ska jag verkkligen. Bara tanken på att vara utan dig är hemsk. Jag klarar inte änns en dag utan dig. Vi har varit med varandra varje dag sen vi blev tillsammans och jag kan inte få nog. Imorgon har vi varit tillsammans i en månad. Men det känns som om det har varit vi hela livet typ.

Jag älskar dig

// MaaliinN

Skrivet av MaaliinN, 2008-02-21

Visa hela (0 kommentarer)

Men det har inte jag. Jag har allt att förlora men jag skulle aldrig göra någonting för att förlora allt som jag har.

Jag ligger här i sängen och har nyss sett på Juno. Någon ny film som just har haft biopremiär i Amerika. Enligt ryktena kommer det att bli årets ungdomsfiilm. Men jag vet inte jag. Den va otroligt bra det var den. Men det finns bättre. Men jag ska väl inte säga så mycket om det.

Idag kommer Tim till mig så jag ska väl tvinga honom att se på en skräckfilm som jag laddat ner men inte vågar se på så att. Och sen bara måste jag se Titanic ikväll. Den filmen om någon är ett mästerverk.

Nej men nu känner jag att jag ska gå och dricka ett glas vatten och sen röka. Sen ska jag väl börja fixa mig i ordning.

Jag älskar dig<3

// MssliinN

Skrivet av MaaliinN, 2008-02-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vill inte. Inte nu när det går så bra. Snälla lämna mig inte här ensam.. Jag behöver dig.

Varför måsta det gå såhär? Jag trodde att det skulle gå bra för mig nu för en gångs skull.

Var min förevigt <3

Tim <3</3

// MaaliinN

Skrivet av MaaliinN, 2008-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

Nu sitter jag i datasalen med Madde. Men ska väl pallra mig bort nu härifrån och skriva klart katalogen till plutt niorna. om nior inte skulle finnas så skulle ju jag slippe det. Men nej nej.

Igår var en trevlig dag.

Först kom Tim med mig till pappa och var där en stund och sen så for vi iväg för han skulle äta. Sen for vi väl ut o körde lite. Eller rättare sagt han körde jag åkte bara med mohhaa. Hämta vi upp lite människor och släppte av dom där dom skulle av. Sen så for vi efter Emilia och så for vi till Uffe och såg på film kort och gott trevligt.

sötnos

// MaaliinN

Skrivet av MaaliinN, 2008-01-23

Visa hela (0 kommentarer)

Nej inte egentligen. Nu sitter jag här i datansalen ska snart gå på timme. Vi håller på med ett nytt program Pagemaker. Christian sa att jag var mycket behåvad på det. Så det var ju kul att höra. Gud vad jag hatar dom här tagentborden dom är inte alls som på min bärbara.

Idag tror jag inte att jag ska pyssla med så mycket. Ska hem direkt efter skolan och fara med mamma och handla till sparhallen tror jag för jag behöver en bok eller ett häfte eller nått för att skriva ner mitt projektarbete i svenskan.

Nu har jag nog itne så mycket mera att skriva.

sötnos

// Malin

Skrivet av MaaliinN, 2008-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

Nu verkar det som om det mesta i mitt liv går bra. Men inte allt tyvärr. Igår var det en mycket bra dag för jag fick äntligen min systemkamera då. Fast det vart en Nikon D40x istället. Men är otroligt nöjd med den!

Igår fotta jag som fan. Ska ut idag där runt kyrkan och kohagen och fotta idag. Madde kommer med också. Kommer bli väldigt bra.

förresten ni får gärna gå in och kolla på mina bilder på bilddagboken. Heter Muppiz och mitt lösenord är Lösenord. Haha så fyndigt av mig. Men det var så att jag hade ett annat lösenord före det och jag kan inte komma ihåg vad det var så jag måsta ändra.

Men nu ska jag gå och fixa mig i ordning för sen ska jag fara iväg och fotografera.

Sötnos

// Malin

Skrivet av MaaliinN, 2008-01-03

Visa hela (0 kommentarer)