En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Madeleine

Har du inget vettigt att tillföra håller du käft

Ja.. asså.. jag har bytt blogg - igen.. Förlåt.

Skrivet av Madeleinekickass, 2008-04-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jag får snart ryck på den här datorn! Den är fruktansvärt seg och i stort behov av en ominstallation/omformatering. Dessutom är internet helt åt helvete; Firefox har lagt av helt, IE visar inte bilder i folks bilddagböcker på min användare med på pappas, däremot kan jag inte logga in på bloggis på hans användare men på min.. Nae, hoppas verkligen på ett välbetalt sommarjobb, då blir det laptop kan jag lova!

Angående det här med sommarjobb så satt jag och letade runt lite igår (förrgår) och jag hittade faktiskt nått lovande; Feriearbete/sommarjobb hos Vattenfall. Inte världens roligaste kanske, men vafan - pengar är pengar. Hur som helst, mamma och jag ska kolla igenom CV och lite grejs, sen är det bara att skicka iväg en ansökan.

Det vara bara några paranteser, jag hade egentligen tänkt skriva om vad jag gjort idag (igår).
Åkte in till stan med mammi, letade oss fram till syster Denices nya lägenhet. Åkte till en restaurang med Texastema (mammas förslag) och åt...

Skrivet av Madeleinekickass, 2008-04-01

Visa hela (0 kommentarer)

.

Jag är fast besluten att kolla när text-tv-klockan slår om till sommartid! Sen ska jag gå och lägga mig, för jag ska ju trots allt gå upp tidigt imorgon. Marschrep i Aluceum klockan 14 - Huvaligen! Så tidigt! Jag har för vana att gå upp just runt två på lov.. Blä..
På måndag blir det stan och utvecklingssamtal och då kan jag stolt säga till David att jag faktiskt har gjort min gemuläxa (det mesta av den). Dessvärre var inte det huvudplugget under lovet, snarare svenskauppgiften och renässansuppsatsen som skulle vart inne för två månader sen. Oops!

Nånting jag borde prioritera högre är ett sommarjobb, fifan för att vara pank! Dessutom är den här datorn äckligt seg och full med skit, så en liten laptop skulle ju inte sitta helt fel. Och jag måste seriöst börja diskutera med mamma angående en eventuell flytt. Det skulle inte sitta helt fel, speciellt inte med min äckligt jobbiga syster. Det är ett under vilken självbehärskning jag har, jag skulle kunna slå henne när...

Skrivet av Madeleinekickass, 2008-03-30

Visa hela (0 kommentarer)

.

Idag (tänk igår) har jag varit väldigt duktig och gått jättemkt, fast det blev lite tråkigt när mp3:n dog. Hur som helst så var jag på biblioteket och lånade lite böcker, och sen gick jag till Sminkshopen och använde mitt födelsedagspresentkort. Najs bajz på det. Sen fick jag för mig att gå till Netto och köpa billigt sd-kort till kameran och det är nästan ännu mer najs bajz!
Nått inte fullt så bra är att jag inte har pluggat nått. Jag fullkomligen suger på det.. Får ta tag i det imorgon - MÅSTE!

Annars då, får gratulera Emma till sommarjobbet, känner mig sporrad till att fixa nått själv. Och snart har jag en snyggare mobil än dig Anton, en röd!

Idag fyller syster-nybliventrebarnsmamma-Malin 32 år
Idag fyller Linnéa Nolér 17

Skrivet av Madeleinekickass, 2008-03-28

Visa hela (2 kommentarer)

Wihi, Emma och jag är lite knasiga, vi satt och kollade på en massa lägenheter. Sent. Men det var trevligt, och väldigt gult på vissa ställen. Blä.
Igår snöade det fruktansvärt mkt, och självklart hade jag valt ett par tygskor.. * suck *
Men lite träna, massa hallonpaj och lite shoppa blev det. Mysigt.

På schemat idag blire väl lite plugg, om jag orkar..

Malin har fått sin bebbe nu :)

Skrivet av Madeleinekickass, 2008-03-26

Visa hela (0 kommentarer)

Nu känner jag mig väldigt nöjd. Efter säkert flera timmars slit är nu tangentbordet skinande rent, asnajs. Öhm, jag bara döskriver, för att få skriva nått lixom. Illa - men rent blev det!

Och imorgon (idag) ska jag åka till Emma :D Najsbajs på henne. Träna, mysa, fika, shoppa. Fnissigt..

Skrivet av Madeleinekickass, 2008-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Att ha lov är ganska tråkigt, speciellt när man inte har nån orkester att tänka på. Jag har mest bara städat, tvättat och legat på soffan. Fö. läser jag världens bästa bok just nu.
Haha, sen när alla tänkbara användare av tangentbordet har gått och lagt sig ska jag göra rent det - så fruktansvärt äckligt är det!!

Emma och jag ska fika (Kuriosa, here we come) och shoppa på tisdag, det ska bli najs. Annars tror jag mest att det blir massa plugg.. Hoppas Kristinaskolan är öppen oxå, för det är inte så bra att flöjterna ligger där när jag ska ha marschrep ^^

Igår fyllde Alice 17
Idag fyller Martin 17

Puss och kram, jättebanan.

Skrivet av Madeleinekickass, 2008-03-23

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag slängt halva mitt rum känns det som. Städat som fan! Bara lite småsaker kvar nu..

Skrivet av Madeleinekickass, 2008-03-21

Visa hela (0 kommentarer)