En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Majens bloggis

<3

Du har en plats i mitt hjärta, en plats fylld med både glädje och smärta den delen kan du aldrig ta ifrån mig, inte ens om någon annan skulle få dig. Nej, dig kommer jag aldrig att glömma. I mitt hjärta ska jag gömma. I ett hörn kommer du alltid att finnas. För du är en människa. Tro det eller ej... jag kommer alltid att älska DIG!

Skrivet av Majen, 2006-07-22

Visa hela (0 kommentarer)

Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä be till gud att vi en dag delar en dag, delar en dröm att det alltid är du och jag. Spelar ingen roll vad folk säger, spelar ingen roll vad dem gör för jag vet att vi lever för varandra kommer alltid va tillsammans tills dagen vi dör, JAG ÄLSKAR DIG!

Skrivet av Majen, 2006-06-24

Visa hela (0 kommentarer)

I måndags ringde i min mobil när jag var på väg ut i skogen för att planera skog med fotbollen. Han sa att jag hade vunnit en surfresa till Biarritz i Frankrike, europas surfmecka. COOLT!
Jag åker troligtvist vecka 28. Jag får åka med två andra vinnare en från umeå och malmö, lite läskigt men kul som fan!

Jag har jobbat helaveckan är fan helt slut! trött som en gris och har träningsvärk i bisceps för att jag har burit ungar hela veckan. Haha och jag ska vara vältränad. Vilket skämt!

Midsommar idag ingen aning om vad jag ska göra men det här är väl överskattat som allt annat!
Ha en bra dag och kväll allihopa!!

Pusshej!

Skrivet av Majen, 2006-06-23

Visa hela (1 kommentar)

I fredags åkte jag till metrpolen älvdalen. Skulle dit för att tävla dryg resa upp fan va tråkigt det va. Men jag fick ett skratt utbrott som jag trodde aldrig skulle ge sig jag fick panik hade så ont i magen. Muskel! Haha! Aja...
Tävling hela helgen har gått skit dåligt pallar inte med simningen mer det går ju ändå bara bajs dåligt, nu har jag iallafall sommarlov utan simning går bara dit när jag känner för det! Skönt!
Jag simmade mot Anna-Karin Kammerling kul som fan.. =)
På vägen hem var det också så jävla tåkigt! Helt värdelöst kom väl hem kanske 22.00 bra att det inte blev senare eftersom jag skulle upp idag, började jobba idag på krykan med barnen. kul kul.. Fick en ny bästis Evelina vi delar bästisband nu.. Haha så sööt!
Ska spela fotboll ikväll ska bli kul och träffa tjejerna igen..

Ha det super!//Maja!

Skrivet av Majen, 2006-06-19

Visa hela (0 kommentarer)

Fredags åkte jag och 7 stycken tjejer till stockholm för ett läger med inte bara träning träning hela tiden utan vi gick på bio, ås "When a stranger calls" skit bra jag skrek som fan hela tiden! As bra rekomenderar den verkligen! Lördag va vi på Grönan jag åkte fritta fall tilt skit kul!! Söndag åkte vi ut i stockholms skärgård! jätte mysigt låg och sola hade det skit bra!!

Sen efter en jätte skön dag åkte vi båten tillbaka och tog tunnelbana till där vi hade bussen. Skönt äntligen på väg hem! Längtar hem nu....
Varmt varmt i bussen men det går bra!


Tack för en jätte rolig helg!

Skrivet av Majen, 2006-06-12

Visa hela (0 kommentarer)

Igår var det skolavslutning fan va skönt äntligen sommarlov det man har gått och längtat efter så länge! Det var en riktigt rolig avslutning i aulan också skit kul fan vad jag garva! Getto lärarna! Hahaha! Sedan när vi hade sagt glad sommar till alla så gick jag och Desirée hem till henne åt mackor sen drog vi till stan. Uppsala Gatufestival kul kul.. Vid 14.00 skulle jag gå å sälja ankor till ankracet på söndag fan va dryg det var 13 ankor på 3 timmar helt cp! Sedan gick jag och simmade av mig lite eftersom vi inte ska träna idag. Efter träningen åkte jag in till stan igen RIX FM festival var i Uppsala så vi kolla på Bosson, Marie Säreholt eller va hon heter och Lena Ph! Kul kul! Vi köpte sedan en x cider i öltältet eller rättaresagt carros kompisar.. 50 kronor rena rånet för fan!!!! Vi drog runt träffa jätte mycket kompisar kul kul... jag tog 11.05 bussen hem var skit trött!

Idag har jag legat och solat blivit lite brun iallafall kl 16.15 åker simmar tjejerna till...

Skrivet av Majen, 2006-06-09

Visa hela (0 kommentarer)

Idag vakna jag av att min bror kom upp skrikande på mitt rum. Fan då! han säger kl 09.00 och vi ska ut och springa nooo. Palla! Jag hade inget val han slutade inte skrika och totera mig så va skulle jag göra?
Vi sprang typ 5 km skit jobbigt så där på morgonen. Timmarna gick, brorsan och pappa meckar med "bilbussen" som igår, jag har iallafall gjort min instats idag, lagat min cyckel! Haha!

Imorgon börjar jag 10.00 på studenernas IP ska spela minigolf sen slutar vi. Skönt som fan men jag hatar minigolf är helt sämst verkligen! Ska ändå bli kul! Efter skolan drar jag till Sara, vi ska ut och äta lunch:D mysigt mysigt! Saknar dig ju!!
Träning i morgon igen då, sen på fredag åker jag och simmarna till stockholm på läger fan va kul det ska bli längtar som fan!!

Ha det bra! /Maja!

Skrivet av Majen, 2006-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

Idag kom min kära bror Basse hem från ett kallt Umeå! Känns bra att ha honom hemma igen, jag har hjälpt honom med hans skrothög till "bil" eller en buss. Kan bo i den iallafall. Kul kul, pappa var hemma och hjälpte till också jag åkte med pappa till farfar inte träffa honom på år asså kändes jätte konstigt han har blivit så liten. bara han lever är det bra! haha!

Nu sitter jag på fyris hov ska träna snart kul kul ska bli jobbigt idag jag pallar inte! sen ska jag spela fotboll det ska bli kit kul däremot!! :D

Ha det super!

//Maja!

Skrivet av Majen, 2006-06-05

Visa hela (0 kommentarer)