En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mallis' bloggis

Varför är jag så uttråkad?

Jag fattar inte. Allt känns så jävla tråkigt. Jobbet är tråkigt. Min vardag är tråkig. Min kille är tråkig (fast jag älskar honom). Jag känner mig jävligt tråkig. Vädret börjar bli bättre, men har varit tråkigt allt för länge. Mina kompisar hör aldrig av sig, i alla fall för sällan. Jag försöker faktiskt att hålla kontakten med dem, men det är sällan jag får ett samtal tillbaka. Min lägenhet är tråkig. Jag har jävligt tråkig ekonomi. Usch vad allt är tråkigt. Vad gör man?

Skrivet av Mallis, 2006-04-12 12:01

Man går och dör kanske?

Skrivet av suxxxie, 2006-04-12 12:06

Nja men innan jag tar det beslutet så vill jag nog prova om saker och ting kan bli roligare. Förslag på saker som gör vardagen roligare mottages tacksamt.

Skrivet av Mallis, 2006-04-12 12:22

Det är årstiden som är tråkig! Och de blir nästan alltid så att man har lite dåligare kontakt med sina vänner när det är vinter, till våren o sommaren brukar alla "vakna" upp och bli mer sociala! Vi får hoppas på det :)

Det är bara att äta lite påskgodis och gosa med pojken...tråkigt kan vara nödvändigt för att man ska uppskatta det lilla! *ler*

Ha en super men inte alltför tråkig dag!

Kram / Johanna

Skrivet av jahona, 2006-04-12 12:24

Trist. Låter som om du har en söndag idag.

Skrivet av Diana, 2006-04-12 13:50

Tack! Jo det blir nog bättre... Något som känns kul är i alla fall det här. Att få skriva av sig lite och få trevliga kommentarer!

Dessutom så ska jag åka till mina föräldrar över påsk och det blir nog ett trevligt avbrott i den grå vardagen... Även om allt är sig likt där! :D

Ha en trevlig påsk.

Skrivet av Mallis, 2006-04-12 14:15

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.