En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Fröken Malmgren

Blogg om mode, skönhet, fest, vardag och familjen.

Ingen, allra minst jag själv, hade väl kunnat tro att jag skulle börja jaga. Men så plötsligt fick jag något vilt i blicket, och har nu alltså även kommit till skott. Och tänk, det är faktiskt precis så häftigt som de säger. Snacka om naturupplevelse! För det räcker liksom inte att bara beundra ett djur när man får syn på det. Man måste skjuta också för att upplevelsen ska bli total.

Vapnet fick jag i födelsedagspresent redan förra året. Det är visserligen begagnat och av lite äldre årgång, och rätt så åbäkigt . Inte alls så där nätt och smidigt som de senaste modellerna. Men "Gamla Bettan" är ändå redan min bästa vän, som jag alltid bär med mig över axeln vart jag än går. Man vill ju liksom inte riskera att missa något pangtillfälle.

Jag kom igång med jakten så smått förra senhösten, genom att börja sikta på fåglar, harar, rävar och rådjur genom fönstret. Precis som Runar, ni vet. Jag bor nämligen "in the middle of nowhere" och har djur och...

Skrivet av Malmgren, 2014-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har ett STORT problem och det är mitt jävla hår! Jo det är så att jag får väldigt snabbt fett hår, och jag har testat både det ena och det andra, använder nu Clerasil mot fett hår, men mitt hår känns och ser greasy ut redan efter dag 2 lr 3!!! :( Tvättade mitt hår ordentligt iförrgår, men men...:/

Som sagt INGENTING tycks hjälpa! Kke måste köpa nåt dyrt ist hos frisörsalongerna?

Jaja, vore kul om nån kom med tips vilket schampoo e värt att lägga pengar på ;)

Skrivet av Malmgren, 2014-10-31

Visa hela (0 kommentarer)

Så var man här igen. Tillbaka till vardagen. Tre kilo höstkantareller http://www.utsidan.se/albums/viewpic.htm?ID=16915 (inte min bild) och en långpromenad hann jag med iallafall, och kommer med nya krafter till nästa veckas utmaningar. Och stan känns inte så tung längre. Jag tycker ju om den också. Jag behöver både stad och land i mitt liv. Efter två dagar på landet början jag bli grymt rastlös, och efter en vecka i stan känner jag mig instängd. Jag mår bra av variationen. Då minns man vad som är så bra med det ställe man befinner sig på just nu.

Skrivet av Malmgren, 2014-10-28

Visa hela (0 kommentarer)

Oj oj oj vilken seg och trött söndag det är idag. Tittar ut och undrar om man har blivit färgblind eller om det verklige är så grått ute??!

Känns som om John Blund ständigt slänger en näve grus i mina ögon.

Jag hade en sån fruktansvärd mardröm inatt om väldigt övernaturliga saker. Det var någon från andra sidan som försökte kontakta mig och jag kände hur personen rörde vid mig och helt plötsligt kunde jag höra personen prata med mig, väste fram på ett obehagligt sätt.

Låter kanske inte otäck här men jag lovar dig att jag var riktigt rädd... så rädd att jag bestämde mig för att vakna ur den hemska drömmen. Det var en riktigt skön lättnad att vakna kan jag säga!!! Tog några minuter innan jag hämtat mig och kunde somna om.

Får väl leta upp några roliga bloggar och frossa lite :-)

Skrivet av Malmgren, 2014-10-27

Visa hela (0 kommentarer)