En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mitt liv som Mamma, Sambo, Älskarinna och Anställd

Här skriver jag om min vardag, som den ser ut och vad som händer rakt och uppriktigt..på gott och ont.Är mamma till fem barn i åldrarna 21 till 1år...

Jaha...får skylla på att jag inte har semester ännu,,Men måste berätta att med allt regn som kommit de senaste 2 veckorna växer potatisen så det knakar..

Barnen har idag varit till Sagostigen( www.sagostigen.se) mysigt, en massa mygg men vad gör det.

Jennifer har äntligen vågat klippa sig...i en fin bobb...hon blev så mkt mer vuxen...även fått en stänk av rosa tjejiga tendenser...ska borsta håret hela tiden, vill ha kjol och nagellack...en diva in the making...hahahahahaha..

Kram

Skrivet av Mammatillfem, 2008-06-22

Visa hela (0 kommentarer)

Idag skulle vi plantera..hade fått pallkragar som vi nu köpt jord till..Självklart ska mina barn få se hur en potatis blir till..och några morötter, rädisor och en buske rabarber.

Jag trodde att syndafloden var på väg..det fullkomligt öste ner...och den stund mitt på dagen när det var uppehåll ja då hade vi besök.
Hursomhelst sambon o jag beslutade att "det finns inget dåligt väder" på med regnställen på lillan(1år ) och storasyster(4 år)...ack ack..barnen var så chockade efter att ha blivit utställda i hällregn ..kom nu , nu ska vi plantera, är inte det här skoj???? neeeeeeeeeeeeeeeeeeej...

jag hoppas solen skiner imorgon...så vi kan sätta lite frön..:)

Skrivet av Mammatillfem, 2008-05-17

Visa hela (1 kommentar)