En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Manduss

Amandas blogg

Barn föds inte till rasister

Men varför är inte alla lika värda och välkomna i deras ögon? Och hur kan de lägga skulden på andra att de upplever detta som ett våldsamt land? Sist men inte minst - Får barn under 18 verkligen starta ett eget parti?

Från SvP:s hemsida, FAQ:

-----------------------------------

Fråga: Är det tillåtet att vara medlem i SvP om man har begått mindre grova brott? Har ni något system som sätter gränser för vad som är accepterat eller inte accepterat? (-FAQ?!?!)

Svar: /.../ Det reglemente som följs inom partiet är en grundinställning om att brott inte är ok, men sedan finns det såklart undantag, som tex om personer blivit dömda för “hets mot folkgrupp” för att ha kritiserat samhällsutvecklingen, eller om någon dömts i ett sammanhang där de försvarat sig själva och/eller sin familj, sådant ser vi såklart inga problem med även om varje enskilt fall utreds.

------------------------------------

Barn behöver mycket kärlek. Och de behöver tas på allvar. Jag tror att det är rädda och trotsiga barn som håller på SvP.
Kollektiva bestraffningar funkar inte, och ingenting ändras av att säga "Du har fel". Vi borde insett vid det här laget att det behövs mer själ och omsorg för att nå ett bestämt hjärta och samtala istället för att attackera någons åsikter.
Har vi gett upp kärleken till andra människor? - Här sitter vi och försöker rädda vargen, när det finns de som vill bedriva skyddsjakt på människor!

Vi lider inte bara av tidsbrist, vi har kärleksbrist också. Det är dags att bli modig, växa upp. Vi behöver visa att Sverige är vackert precis som det är, med precis de som är här, och lika vackert med de som kommer komma hit. Att lyckan inte ligger i Sveriges historia, eller i våra vänners hudfärg, utan i vilka personligheter vi omger oss med, vad vi tar med oss ut i solen och vad vi ställer i garaget.

Alla är vi barn som försöker vara vuxna, eller...?

Skrivet av Manduss, 2014-05-05 22:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?