En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Manduss

Amandas blogg

Hjärnhelvete

Jag försöker vara glad. Oftast är jag det, utåt i alla fall. Jag försöker faktiskt ha energi på lektionerna, och inte smitta mina klasskompisar, men det är jobbigt att inte få känna det en faktiskt känner helt och hållet. Jag vet att det är saker jag behöver bearbeta på egen hand, och lite utportionerat i samtal. Det svåra är att följa det och inte styra in alla samtal jag deltar i på hur pissigt det är att vara människa och vilken misär världen är och att ingenting kommer bli bra än på ett tag.

Det är inte den energin jag vill ha tillbaka. Jag vill vara glad.
Men när jag är glad och tramsig så får jag tillbaka så mycket respons så jag vet inte vad jag ska göra med den. Jag är gullig hit och söt dit. Det slår fullkomligt fel och får mig att känna att jag vill bli liten och osynlig. Vart tar självdistansen vägen när man är deppig?

Och vart tog min pojkvän vägen? Det är olidligt att vänta på nån såhär.

Jag avskyr att säga hejdå. Har en känsla av att jag alltid blir övergiven när jag slappnar av, när jag tror att "nu så är det vi, vi är ett team nu", - varför jag nu ska tänka så om alla relationer, vän som partner. Min pratguru sa att ångest är kroppens tecken på otrygghet. Jävlar i min lilla låda vad otrygg jag känner mig. Jag hatar det. Jag vill känna att jag klarar alla situationer, att jag inte har några krav på tillvaron alls. Men det är såklart inte sant och knappt nåbart. Så mycket pallar jag inte meditera.

Varför bryr en sig så mycket om de en älskar när en klarar sig bra på egen hand? Och varför kan två personer inte alltid tycka om varandra lika mycket.? Det här är kaos. Inget annat. Varje dag vill jag uppdatera partnerskapet till vänskap på distans. Distans har vi redan. Partnerskap kallar jag det knappt. Vänskap, då slipper vi undvika varandra.

This brain. I hate you but I have to love.
Fy fan för att försöka vara glad. Jag kommer kunna skratta åt det här om... kanske två... tre dagar.

Skrivet av Manduss, 2017-01-30 21:25

Kommentarsfunktionen är avslagen för detta inlägg.