En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Manduss

Amandas blogg

En blogg är en blogg är en blogg.

Saker jag ska göra innan jag dör:
1. Lära mig spela saxofon
2. Lära mig spela dragspel
3. Lära mig franska ordentligt
4. Kunna förstå en tysk text (mer avancerad än en meny)
5. Tågluffa i Europa
6. Bo i Storbritannien ett tag
7. Se musikalen "Annie get your gun"
8. Rädda jorden på något sätt
9. Skriva en egen låt
10. Städa mitt rum.

Vad ska du göra?

Skrivet av Manduss, 2008-10-18

Visa hela (1 kommentar)

.

Nu börjar det bli lite mycket på en gång i skolan, plötsligt har vi ÅTTA kurser igång samtidigt! Som tur är så är historian fruktansvärt rolig! Läraren är jättebra och jag fattar -känns det som åtminstone. Dessutom gillar jag min klass mer och mer! Berlinresan var ju inte helt fel heller.
Jag vet inte om det kommer gå bra för mig när det gäller betygen, men jag tror faktiskt att jag är nöjd när jag blir godkänd. Jag menar inte att jag står på vippen mellan att få IG och G, utan på nivån där man kanske räcker till för mvg men måste kämpa och vara supernoga med alla arbeten. Jag orkar inte det. nepp, men jag gillar min klass. :)

Skrivet av Manduss, 2008-10-17

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har varit på ÅH nu. Fruktansvärt bra var det, så jag behöver inte skriva av mig. Jag funderar på att söka till fadder igen. Tänk vad kul att få lära känna en släkt till med massa små söta konfirmander!
Efter en vadslagning med Oscar ska jag nu skicka en macka på posten till denne förkylde person. Men eftersom det lär mögla tänkte jag vara lite snällare. Vi får se vad det blir. Men jag håller mitt ord, så något ska postas minsann! Detta är vad jag kommer ägna helgen åt. :)

One church, one faith, one lord of life
one father, one spirit, one christ
one church, one faith, one lord of life
one heavenly king, lord of all

Skrivet av Manduss, 2008-09-24

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har inte skrivit så mycket sista tiden, men jag har gräsligt mycket att skriva av mig om. Fast jag tror jag låter det vara. Snart ska jag till Åh, får se om nåt blir "avpratat" då.

Mitt liv är så rörigt, framförallt på kvällarna, det är då jag får en översikt på livet. Och det är då man blir så känslig för allt och tycker allt känns jättejobbigt. Fastän det egentligen inte är så, bara man tar tag i det. Men var ska man börja? Just det - prioritera! Jag var "huvudroll" i en sketch vi spelade förra helgen, om en man som hade för mycket igång samtidigt. Svenne Snurr skulle ju lära sig prioroitera saker och ting. Jag med. Men fixar man en sak sabbar man en annan. Men jag skulle ju kunna börja med att sova en stund. Så har jag redan börjat prioritera.

Skrivet av Manduss, 2008-09-14

Visa hela (0 kommentarer)

Det slog mig nu, när jag såg detta klippet, vad världen är liten, och samtidigt så otroligt stor! Allt är samma, detta är precis samma som Åh, samma sång, samma Gud, gemenskap allt! Musik är nåt fint...

http://www.youtube.com/watch?v=HCuaQCr0hws&feature=related

kärlek

Skrivet av Manduss, 2008-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

klockan är mycket ochjag får inte väcka mamma med tangentknapprande, men jag ville bara säga att jag trivs på mitt gymnasie och det kommer bli toppen där uppe!

Skrivet av Manduss, 2008-08-22

Visa hela (0 kommentarer)

Jag börjar känna mig så där första-dan-nervig nu! Tjohoooooo! :D Snart flyttar jag halvt om halvt och det ska bli så fett grymt otroligt kulskojfantastisktroligt! Hittar inte bästa ordet. Men jag är gör-taggad! ^^) Ny ort, ny skola, nya lärare, ny klass, nyttnyttnytt -och framförallt; nytt rum i en ny bostad! Spännande eller vad? Sjukt vad jag längtat.
Och så är det ju åhterträff snart. :) Undrar vilka 07:or som kommer...
För tillfället har jag inget att göra känns det som, det har precis spöregnat så jag tror inte det är nån mysig ide att gå ut och rensa i rabatten och packa är för tidigt, kan ju sy fast den där fickan på väskan nu kanske.
Lev väl! :)

Skrivet av Manduss, 2008-08-14

Visa hela (0 kommentarer)

Vädret har en sån otrolig effekt på människor! Det var en gör-bra dag idag, dels för att solen gassade, dels för att jag kom på hur man överlever betygssamtal med Patrik och dels för att det kändes så bra på alla lektioner. En liten del också för att jag var hos mormor och fick saft och bulle när jag hjälpte henne.
Det här med hur man överlever Patrik; Man har samlat på sig en masa glad energi under en stund, t.ex. under en tråkig film som ingen tittar på för att där inte finns någon lärare. Man bestämmer sig för att vara glad när man öppnar dörren in till grupprummet där läraren med den hypnotiska och obehagliga blicken sitter. Man säger "Hej" piggt och glatt och ler lite grann, vilket gör att man får ett hyfsat glatt svar, utan den sövande betoningen. När läraren frågar vilket betyg man tror att man har förtjänat med tanke på åttans kurser svarar man uppriktigt att man inte kommer ihåg något eftersom det var så länge sen. Svaret är inte negativt på...

Skrivet av Manduss, 2008-05-08

Visa hela (1 kommentar)