En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Manduss

Amandas blogg

En blogg är en blogg är en blogg.

Ett till inlägg samma kväll som förra. Jaja.
Jag känner sjukt mycket för att prata med nån. Det bästa hade ju varit om nån ringde mig, men jag får väl ta mitt egna ansvar och ringa folk imorgon. Det är mitt önsketänkande att andra ska märka vad jag vill innan jag märkt det själv, för håller ni inte med om att det vore underbart?
Imorgon får jag ringa.

Skrivet av Manduss, 2009-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

Nu ska jag skriva ett inlägg igen, så ni vet att jag fortfarande är igång liksom. Men jag ska göra mitt bästa för att komma fram till något smart.

Vi har börjat religions-kursen i skolan nu och det är grymt kul! Jag har verkligen velat veta vad alla andra religioner går ut på och nu har jag en bok som inte är alltför svårläst och dessutom två suveräna lärare! Det har faktiskt blivit endel diskussioner hittills. Det är viktigt att prata och diskutera, för då tvingas man förklara hur man tänker både för sig själv och andra samtidigt som man delar smarta ideer. Varför sa ingen det till mig när jag var mindre?

Samma sak sa en ungdomsledare på en fredax'skväll. Då införde jag grubbelklubb även där, men - tji fick jag - för jag är borta kvällen när det ska vara...

Ungdomsledaren sa även att man inte bara ska ta det en präst/pastor säger utan diskutera det också. Tack-o-lov, tänkte jag, att vi kan börja göra det, för jag är fett missnöjd med...

Skrivet av Manduss, 2009-02-06

Visa hela (0 kommentarer)

Ojoj, jag läste precis ett par av mina gamla inlägg! Och kunde inte tro det som stod -att jag inte hade kommit med som fadder på Åh!
Inlägget var från -07 alltså var min dåvarande deppighet p.g.a. att jag hade velat vara med i faddergruppen för Anders-08. Vilket jag blev! Jag var ledsen för att jag kom med i Josefinesläkten där jag knappt kände nån och tackade alltså nej till det.
Sen fick jag hopp om att jag kunde åka på det där "växa-vidare-lägret" som var planerat längre fram, men visste inte riktigt om det var idé att åka om jag inte fick träffa några gamla konfirmations-kompisar.

Men så kom ett återbud till Åh och det blev en plats för mig i Anders-08! Vad tror ni jag sa? Tackade ja såklart! Observera Tackade.
Vad skulle jag varit nu om jag inte fått vara fadder på Åh? Jag skulle inte varit 2:a-års fadder detta året i alla fall. Inte heller skulle jag träffat och lärt känna de människor som jag tycker så mycket om idag!
Men om...

Skrivet av Manduss, 2009-01-31

Visa hela (0 kommentarer)

Haha! Läste ni förra inlägget? Då kommer ni bli förvånade, precis som jag sa! - För föredraget blev jättebra, trots att jag inte var helt klar i huvudet med vad min klyscha/tes var.
Det är tydligen en bonus att nämna isbjörnar, och det hade jag inte planerat att säga...!
Fantastiskt vad bra det kan gå! Varför ska man behöva oroa sig???!!!
Om ni ville veta så fick jag mvg... oerhört skönt måste jag säga. Fast jag har inte kunnat ta till mig det eftersom det är så mycket är är missnöjd med och jag tar till mig kritiken 100 gånger mer än berömmet, vilket gör att i mina öron fick jag mer kritik än beröm.
Men nu ska jag njuta av helg och leka och busa non stop! Det kallas att vara glad. :D

Skrivet av Manduss, 2009-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Nu bloggar jag igen för att jag ska ha munta. Det är smått nervöst och föredraget som jag var så taggad på att få göra kommer gå åt skogen! Dels för att jag drar över de 5 minuterna med säkert ytterligare 5 minuter och dels för att jag inte fick ihop nåt sammanhängande och tydligt att säga.
Så, ni tror nog inte heller tt det kommer gå så bra nu. MEN! - Jag ska förvåna er och få ett mvg.

Skrivet av Manduss, 2009-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Hej, i skolan går det ganska så bra
Öppet hus var roligt, tack ska ni ha!
Sekreterare var jag på elevrådsmötet
Kan säga att jag kände mig helt tappad bakom flötet!
Nu är det helg och ändå har jag plugg kvar,
uschligt vad mycket av tiden det tar.
I Engelskan skriver jag en "story" som är
fin, och om ni vill kanske jag lägger upp den här?
Jag tvivlar nu på om jag har rimmat riktigt rätt,
att hålla takten på vers är inte lätt...
:)

Skrivet av Manduss, 2009-01-23

Visa hela (0 kommentarer)

52 min kvar...

wohoho...nu börjar det bli nervigt. Sitter här på skolan och ska ha munta med min okända lärare i Data -på msn. -med webbkamera... ouh, riktigt scary alltså. men det kommer förhoppningsvis gå bra, och resultera i ett mycket väl betyg. - Om jag inte sjabblar till det nu i sista sekund!

50 min kvar...

Det är ju egentligen inget att vara nervös över. För nu kan jag det jag kan. Finns inget att göra åt det. Ingen korvstoppning här inte! [korvstoppning=sista-minuten-plugg]

48 min kvar...

Nej, nu får jag göra något vettigt! Läsa en bok kanske?
Det är en märklig känsla det här -att gå och vänta på en msn-konversation. Exakt 17.30 ska den börja. Tänk om det inte funkar? Några aliens kanske kommer och sabbar hela internet? Eller en sladd kanske pajar. Tänka sig! En sladd och några aliens kan ha samma effekt...

45 min kvar...

Nu förstördes mönstret; det tog 2 min/stycke innan. Detta tog 1 min för lång tid. Ujuj, det är bäst jag kilar till min...

Skrivet av Manduss, 2009-01-19

Visa hela (0 kommentarer)

Sånt där med relationer och känslor och sånt, människor liksom, ja, sånt är jobbigt.

Skrivet av Manduss, 2009-01-18

Visa hela (0 kommentarer)